ams Napisano 19 Lutego Share Napisano 19 Lutego Witam po długiej przerwie. Przedstawiam szanownym stary - nowy modelik. Inspiracją były poniższe zdjęcia. - model Dragon + dodatki. Kalkomanie - custom. Zapraszam do oglądanie i komentowanie :c) 21 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnrambo Napisano 19 Lutego Share Napisano 19 Lutego Bardzo fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 19 Lutego Share Napisano 19 Lutego Fajnie wyszło, Ferdek jak ze zdjęcia , jedynie to bym troszkę piasku podsypał pod gąsienice po prawej stronie, udana praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 19 Lutego Autor Share Napisano 19 Lutego Godzinę temu, Evildead napisał: ... jedynie to bym troszkę piasku podsypał pod gąsienice po prawej stronie,... W rzeczywistości lepiej siedzi w podstawce... Przesunął się podczas robienia fotek, a że modelik malutki to nie zauważyłem XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
produdi Napisano 19 Lutego Share Napisano 19 Lutego Lepszy niż nie jeden w 1/35. Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WPR Napisano 19 Lutego Share Napisano 19 Lutego 5 godzin temu, ams napisał: Kalkomanie - custom. Co to znaczy? Sam drukowałeś ? (model klasa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 19 Lutego Autor Share Napisano 19 Lutego 4 minuty temu, WPR napisał: Co to znaczy? Sam drukowałeś ? (model klasa) Sam zaprojektowałem. Drukowałem w jakieś firmie. Nazwę mogę podać jutrom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 20 Lutego Share Napisano 20 Lutego (edytowane) Podoba się. Gatulacje Może dodasz cokolwiek trawek, gałązek? Widzę, że na fotce pustynnie jest ale jednak coś tam leży... Edytowane 20 Lutego przez Mariusz 72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 20 Lutego Share Napisano 20 Lutego Super praca, takie lubię najbardziej. Podstawka niestety trochę pusta jak libijska pustynia, przydałby się kawałek płotka lub tamtej chaty ze zdjęcia. Bardzo na tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 20 Lutego Share Napisano 20 Lutego Bardzo fajny real i model wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 26 Lutego Autor Share Napisano 26 Lutego W dniu 20.02.2024 o 18:24, Andrzej_LK napisał: Podstawka niestety trochę pusta jak libijska pustynia, przydałby się kawałek płotka lub tamtej chaty ze zdjęcia. Niestety brak miejsca nie pozwala mi na większe podstawki. Jakiś domek, czy płotek już nie bardzo się zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 26 Lutego Share Napisano 26 Lutego Świetny model. Podoba się. Ja bym jeszcze dołożył na dioramce fotografa, który robił zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi