Thalgonis Napisano 20 Lutego Share Napisano 20 Lutego Czółko, próba „ruchu” na makiecie Samolocik schodzi do lądowania, słońce ma z tyłu po lewej PS. nie jestem do końca zadowolony ze „śmigła”, może kiedyś poprawię... Stare Kino ;-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianPoltorak Napisano 20 Lutego Share Napisano 20 Lutego (edytowane) Z krytyki, to na tej wysokości podchodzenia podwozie miał by już wysunięte całkowicie, i faktycznie śmigło odstaje od reszty, wygląda jak plastikowy krążek, a nie śmigło w ruchu. To takie małe uwagi. Po za tym to podoba się bardzo, pierwsze wrażenie miałem takie ... wow. Edytowane 20 Lutego przez DamianPoltorak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 20 Lutego Share Napisano 20 Lutego Uwagi jak wyżej, sam modelik bardzo ok . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 20 Lutego Share Napisano 20 Lutego a smiglo to najlepiej zestawowe,a do zdjec jakas " dmuchawe" wlaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 20 Lutego Share Napisano 20 Lutego (edytowane) Moim zdaniem te tworzywo między łopatami wytnij, daj pierścionek po obwodzie albo jak Bravo mówi Podwozie możesz zrobić jedno całkowicie opuszczone drugie w trakcie bo z tego co widziałem na filmach nie otwierało się symetrycznie Edytowane 20 Lutego przez Adamo722 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 20 Lutego Share Napisano 20 Lutego Wyciąć ze sztywnej folii same obrysy łopat (+ewentualnie zewnętrzny okrąg) i prysnąć transparentem. Linkę anteny można było by bardziej naciągnąć, podwozie faktycznie powinno być wypuszczone i nie wiem czy na tej wysokości nie powinna już być faza "wyrównania". Ogólnie jednak pomysł i wykonanie bardzo mi się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 21 Lutego Share Napisano 21 Lutego Jeżeli weźmiemy pod uwagę wysokość to powinien mieć już podwozie wysunięte całkowicie, klapy w pozycji do lądowania i powinien mieć zadarty przód do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi