rollingstones Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 Koniec. Dziękuje wszystkim za pomoc. Zdjęcia niestety robione są moim aparatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 Wszystko GIT, ale dlaczego ma zimowe gąski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 Opata und nieco zielenina(gęstość), ale to poruszaliśmy w wątku warsztatowym. Reszta palce lizać( czy tam monitor)... pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 Malirung piękny, szkoda tylko, że nie "wyryłeś" włazu inspekcyjnego na tylnej płycie, o którym zapomniała Tamcia. Aha Sebastian zapomniał dodać, że przy oglądaniu trzeba włączyć obowiązkową nutą: http://fiszila.wrzuta.pl/audio/oWjiyu7nxN/04_-_dzem_-_wehikul_czasu Słuchać i zachwycać się modelem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 Aha Sebastian zapomniał dodać, że przy oglądaniu trzeba włączyć obowiązkową muzyczkę:http://fiszila.wrzuta.pl/audio/oWjiyu7nxN/04_-_dzem_-_wehikul_czasu Słuchać i się zachwycać modelem... Chyba raczej: http://michalu.wrzuta.pl/audio/7KWgOREtrd/ruskie_hity_-_katiusza Urzekło mnie malowanie płaszcza, płynność przejścia kolorów. Tylko ten wieszak na km'a wychodzi jakoś tak łyso w konfrontacji z resztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 To się nazywa podryw na wraka... Dio jest świetna i bardzo realistyczna, ale co ja tam się znam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 26 Września 2008 Autor Share Napisano 26 Września 2008 Dumo - a dlaczego nie mogły być - jest wiele zdjęć z środka lata nawet gdzie pojazdy miały zimowe traki. Jakub - dzięki za link Rafał - niestety to kwestia zdjęć - trawa jest podniesiona ale makro ją pląta jak dredy Smoku - może masz rację - dodam kilka obić - przemyślę to Aleks -dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 To się nazywa podryw na wraka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 świetny jest mr. harmoszka. Super model! Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 figurki świetne scenka urzekająca sam hetzerek też ogólnie rzecz biorąc super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 Co tu dużo mówić... uczyć, uczyć i jeszcze raz uczyć się od Ciebie oczywiście EDIT: Pieśniczka pasuje idealnie hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 27 Września 2008 Autor Share Napisano 27 Września 2008 Z uwagi na permanetny brak czasu, rezygnuję z uczestnictwa z for internetowych. Proszę moderatora o usunięcie moich wątków. Przepraszam ale brak możliwości w uczestniczeniu w zyciu forum uniemożliwia mi moralenie uczestnictwo w ktegorii oceny prac. Do zobaczenia na żywo. Od tej pory nie odpowiadam na privy. To był zaszczyt z wami współpracować. Czapka z głowy z mojej strony. pozdrawiam SW . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 10 Listopada 2008 Autor Share Napisano 10 Listopada 2008 (edytowane) Na początek prosba do Reggego - zlikwiduj stary wątek Praca jest znana ale mam nowe zdjęcia, i chcę poprawić jakość swojej galerii - myślę że się nie obrazicie a zawsze się może coś komuś przydać. pozdrawiam Edytowane 10 Listopada 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 widziałem w Lublinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 ziałem w Lublinie Ja nie widziałem., ale mi się bardzo podoba. Widzę iż model wystaje z podstawki, a taki klimat mi się też podoba. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 Heheh, taż w Lublinie zdążyłem zobaczyć Ale te dwie buteleczki dopiero teraz spostrzegłem - widocznie słabo patrzyłem, albo ostrość widzenia była coś nie tego Tak czy inaczej kawał dobrej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 Na początek prosba do Reggego - zlikwiduj stary wątek Reggy jako kawał wredoty jak zwykle nie posłucha i starym zwyczajem łączy tematy Przynajmniej jest skala porównawcza ile dają lepsze fotki P.S. Piękne to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drak Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 bardzo fajna dio tylko 1 rzecz mi sie nie podoba. ta peknieta gasienica zsunela by sie na ziemie cala a nie pozostala na kolach a tym bardziej odsunela na bok. zakladamy ze czolg jechal w czasie pekniecia a wiec przez chwile poruszalby kolami a to wystarczyloby zeby gaska lezala na ziemi. jesli czolg bylby zaparkowany i wtedy pekla to sprawe zalatwilaby grawitacja. oprocz tego genialna dioramka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 10 Listopada 2008 Autor Share Napisano 10 Listopada 2008 bardzo fajna dio tylko 1 rzecz mi sie nie podoba. ta peknieta gasienica zsunela by sie na ziemie cala a nie pozostala na kolach a tym bardziej odsunela na bok. Chyba że ktoś chciał ją naprawić -))) a tak na poważnie temat gasienicy długo był wałkowany i solidarnie został uznany jako prawidłowy, a ilosc zdjęć z fantazyjnie i wręcz niemożliwie poukładanymi gasienicami pozwala naprawdę na dużą swobodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi