barszczo Napisano 12 Marca Share Napisano 12 Marca Podoba mi się ten Blenheim . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 12 Marca Autor Share Napisano 12 Marca Żeby kolegę @BRAVO112uspokoić zdjęcie na dowód że coś się w temacie dzieje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 12 Marca Share Napisano 12 Marca Godzinę temu, barszczo napisał: Podoba mi się ten Blenheim to Airfix czy SH ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 12 Marca Share Napisano 12 Marca 1 minutę temu, BRAVO112 napisał: to Airfix czy SH ? Jak dla mnie Airfix . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 12 Marca Autor Share Napisano 12 Marca (edytowane) 3 minuty temu, BRAVO112 napisał: to Airfix czy SH ? Airfix Mk.IF Męczę się z nim od listopada. SH też mam .Mk-IVF. Edytowane 12 Marca przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 12 Marca Share Napisano 12 Marca Mam większego, też od Airfixa. Musi czekać . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 24 Marca Autor Share Napisano 24 Marca Blenheim skończony to budowa powinna trochę przyspieszyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca 3 minuty temu, Xmen napisał: Blenheim skończony Dziękujemy za informację Czy będzie nam, maluczkim, dana galeria do obejrzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 24 Marca Autor Share Napisano 24 Marca 2 minuty temu, abtb napisał: Dziękujemy za informację Proszę bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 24 Marca Autor Share Napisano 24 Marca Godzinę temu, abtb napisał: Czy będzie nam, maluczkim, dana galeria do obejrzenia? Na specjalne życzenie kolegi galeria zrobiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 3 Kwietnia Autor Share Napisano 3 Kwietnia Wszystkich cieszących się że temat "zdechł" muszę zmartwić . Powoli ale cały czas do przodu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia Jęk zmartwionych niesie się po polach, lasach, zagród najmniejszych nie omija.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia 3 godziny temu, Xmen napisał: Powoli ale cały czas do przodu. Powoli, a dokładnie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia 3 godziny temu, Xmen napisał: Powoli ale cały czas do przodu. Powoli ale na Świdnicę zdążysz mam nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 3 Kwietnia Autor Share Napisano 3 Kwietnia 51 minut temu, Endrju napisał: Powoli ale na Świdnicę zdążysz mam nadzieję. Nawet jak się w Świdnicy pojawię to i tak bez modeli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia 12 godzin temu, Xmen napisał: Powoli ale cały czas do przodu poloz prosze jakas kartonowa strzalke, gdzie jest przod.... ( ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 3 Kwietnia Autor Share Napisano 3 Kwietnia (edytowane) 8 godzin temu, BRAVO112 napisał: poloz prosze jakas kartonowa strzalke, gdzie jest przod.... ( ) Narysowana może być Edytowane 4 Kwietnia przez Xmen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 4 Kwietnia Share Napisano 4 Kwietnia 9 godzin temu, Xmen napisał: Narysowana może być Może być 10 godzin temu, BRAVO112 napisał: gdzie jest przod Przód jest po prawej stronie zdjęcia. W "przodzie" jest ten zaj.....ty panel boczny dla pilota. Mam cichą nadzieję, że warsztat odrobinkę przyśpieszy - tak ciut, ciut, żeby do końca września był zrobiony kadłub. Skrzydła to już tak do płowy 2025 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 4 Kwietnia Autor Share Napisano 4 Kwietnia 3 minuty temu, abtb napisał: Może być Dzięki. 3 minuty temu, abtb napisał: W "przodzie" jest ten zaj.....ty panel boczny dla pilota Zwykła blaszka.Gdybym zrobił do sam od podstaw to może dało by się go nazwać zajebistym. 4 minuty temu, abtb napisał: Mam cichą nadzieję, że warsztat odrobinkę przyśpieszy Złudna jest twa nadzieja.Nigdzie mi się nie spieszy.Na żadne "żniwa krasnalowe" też się nie wybieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 4 Kwietnia Share Napisano 4 Kwietnia Teraz, Xmen napisał: Zwykła blaszka.Gdybym zrobił do sam od podstaw to może dało by się go nazwać zajebistym. Nie chcę być złośliwy ale chodziło mi o samą ideę tego panelu - taki na wskroś futurystyczny jak na tamte czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 4 Kwietnia Autor Share Napisano 4 Kwietnia 9 minut temu, abtb napisał: Nie chcę być złośliwy ale chodziło mi o samą ideę tego panelu - taki na wskroś futurystyczny jak na tamte czasy To wszystko wyjaśnia.i mnie uspokoiło. Bo już się wystraszyłem że tak wysoko oceniasz moje umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 4 Kwietnia Share Napisano 4 Kwietnia 11 godzin temu, Xmen napisał: Bo już się wystraszyłem że tak wysoko oceniasz moje umiejętności. nie boj sie przeciez Cie znamy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 4 Kwietnia Autor Share Napisano 4 Kwietnia 1 minutę temu, BRAVO112 napisał: przeciez Cie znamy..... Naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Kwietnia Autor Share Napisano 5 Kwietnia Mały postęp. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 5 Kwietnia Share Napisano 5 Kwietnia Chciałbym napisać, że fajnie to wygląda, ale wiem, że sprawię Ci tym przykrość, bo nie będziesz mógł olabogować.... Jak tu wybrnąć.... Mam! Ale dziwaczny masz ten zielony kolor tła 2 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi