mirage3 Napisano 1 Maja Share Napisano 1 Maja Tak łatwo się nie wymigasz... Jedziesz dalej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 1 Maja Share Napisano 1 Maja Godzinę temu, Xmen napisał: Ważne że sp pokaz jakies zdjecie, co sie tam przydarzylo Te rame zbudujemy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 1 Maja Autor Share Napisano 1 Maja 2 minuty temu, BRAVO112 napisał: pokaz jakies zdjecie, co sie tam przydarzylo Te rame zbudujemy !!! Dajcie trochę czasu. Muszę ochłonąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 1 Maja Share Napisano 1 Maja 2 godziny temu, Xmen napisał: Muszę ochłonąć. Otóż to, nic w emocjach. Głęboki wdech, łyk czegoś zimnego i na spokojnie, coś się wymyśli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 1 Maja Share Napisano 1 Maja 56 minut temu, jachud3 napisał: coś się wymyśli! tylko nie to, co na zdjeciu powyzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 1 Maja Autor Share Napisano 1 Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 1 Maja Share Napisano 1 Maja Ja tam już ślepy jestem, więc może mi ktoś życzliwy wyjaśni, co to za uszkodzenie jest widoczne w tym żółtym kółku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 1 Maja Autor Share Napisano 1 Maja Tworzywo się odbarwiło przez naprężenia. Nie do usunięcia bo jest na całej grubości elementu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 1 Maja Share Napisano 1 Maja Chusteczka, wikol i szmata na oszklenie. Przykryj częściowo co brzydkie i po problemie . 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 1 Maja Share Napisano 1 Maja 2 godziny temu, Xmen napisał: Tworzywo się odbarwiło przez naprężenia. Nie do usunięcia bo jest na całej grubości elementu. Rozumiem, więc jeśli nie ma mowy o dorabianiu od nowa, to zaproponowane rozwiązanie przez barszczo, jest tu chyba najlepsze. Naprawdę szkoda by go było nie skończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 1 Maja Share Napisano 1 Maja czy Revellowska szklarnia by pasowala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 1 Maja Share Napisano 1 Maja (edytowane) ja bym sie w zadna szmate nie bawil w ostatecznosci jeszcze jeden model kupil i po zawodach u mnie niestety nie pierwszyzna i to wcale nie dlatego, ze mam dwie lewe rece a Revell wysyla niekiedy czesci, jesli ma je jeszcze w programie Edytowane 1 Maja przez BRAVO112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 1 Maja Autor Share Napisano 1 Maja (edytowane) 14 minut temu, Rafał B napisał: Naprawdę szkoda by go było nie skończyć. Skończyć pewnie go skończę ale jestem na siebie w.....y bo sam je zniszczyłem.Spadło na ziemię i zamiast najpierw się rozejrzeć gdzie poleciało to odsunąłem krzesło i to tak nieszczęśliwie że najechałem kółkiem na jeden narożnik.Dogiąłem tak jak ma być ale pojawiło się odbarwienie. 10 minut temu, BRAVO112 napisał: czy Revellowska szklarnia by pasowala? Niestety nie. Drugiego nie kupię bo co z nim zrobię.Zostanę z pudełkiem części i tylko utopię kasę. Prędzej wykorzystam pomysł @barszczo. Winetki jeszcze nie robiłem. Żeby się odstresować chyba sobie zrobię Spitfire Mk.XVI z Sworda. Edytowane 1 Maja przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 1 Maja Share Napisano 1 Maja a ICM by czegos nie przyslalo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 1 Maja Autor Share Napisano 1 Maja 5 minut temu, BRAVO112 napisał: a ICM by czegos nie przyslalo??? Nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 1 Maja Share Napisano 1 Maja 52 minuty temu, Xmen napisał: Skończyć pewnie go skończę ale jestem na siebie w.....y bo sam je zniszczyłem.Spadło na ziemię i zamiast najpierw się rozejrzeć gdzie poleciało to odsunąłem krzesło i to tak nieszczęśliwie że najechałem kółkiem na jeden narożnik.Dogiąłem tak jak ma być ale pojawiło się odbarwienie. Znam ten ból ale wszystkiego się nie przewidzi. 57 minut temu, Xmen napisał: Winetki jeszcze nie robiłem. Zatem może czas spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 1 Maja Share Napisano 1 Maja ten wyjazd spod biurka, to jest standard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 2 Maja Share Napisano 2 Maja a nie da sie wyciac ktorejs z szyb? wiem, ze troche problematyczne.... ja, zeby odwrocic uwage od niedoskonalosci modelu, postawilem kilka beczek dookola.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 2 Maja Autor Share Napisano 2 Maja (edytowane) Na chwilę obecną jestem na etapie załatwiania nowych części z ICM.Dam znać co załatwiłem. Proszę o chwilę cierpliwości. Edytowane 2 Maja przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 2 Maja Share Napisano 2 Maja 6 minut temu, Xmen napisał: jestem na etapie załatwiania nowych części z ICM I obowiązkowo kliny pod koła - żeby znowu czegoś tymi kółkami od fotela nie rozjechać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 2 Maja Autor Share Napisano 2 Maja Godzinę temu, abtb napisał: I obowiązkowo kliny pod koła - żeby znowu czegoś tymi kółkami od fotela nie rozjechać To nie było śmiesznie. Chyba strzelę focha. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 2 Maja Share Napisano 2 Maja 38 minut temu, Xmen napisał: To nie było śmiesznie. Pewnie że nie - BHP nigdy śmieszne nie jest 39 minut temu, Xmen napisał: Chyba strzelę focha. To dopiero będzie śmieszne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 2 Maja Share Napisano 2 Maja 3 godziny temu, BRAVO112 napisał: a nie da sie wyciac ktorejs z szyb? wiem, ze troche problematyczne.... ja, zeby odwrocic uwage od niedoskonalosci modelu, postawilem kilka beczek dookola.. Dokładnie, te uszkodzone elementy to są te które się otwierają- kolega @BRAVO112 ma dobry pomysł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 2 Maja Autor Share Napisano 2 Maja 3 minuty temu, zenek_65 napisał: Dokładnie, te uszkodzone elementy to są te które się otwierają- kolega @BRAVO112 ma dobry pomysł. Ładna Rama.Sprawa jest taka że ja nie robię modeli otwartych Dostałem informację że ramka z oszkleniem została dzisiaj nadana na poczcie w Kijowie.Zobaczymy czy i kiedy przyjdzie.Na razie budowa Ramy wstrzymana. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 2 Maja Share Napisano 2 Maja no i gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi