Adamo722 Napisano 7 Marca Share Napisano 7 Marca (edytowane) Zaczynamy Zamierzam nitować wg planów Edytowane 7 Marca przez Adamo722 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pulemiot Napisano 7 Marca Share Napisano 7 Marca Zawsze robiła na mnie wrażenie sylwetka tego samolotu - taka filigranowa. Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 7 Marca Share Napisano 7 Marca Spoglądam i ja. Mój trochę większy czeka cierpliwie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 7 Marca Share Napisano 7 Marca a ja czekam na IBG.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 7 Marca Share Napisano 7 Marca Może znasz ten warsztat , na pewno się przyda: https://www.britmodeller.com/forums/index.php?/topic/235032452-iar-80/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 7 Marca Share Napisano 7 Marca Melduję się na widowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 7 Marca Autor Share Napisano 7 Marca (edytowane) Godzinę temu, RogerM napisał: Może znasz ten warsztat , na pewno się przyda: https://www.britmodeller.com/forums/index.php?/topic/235032452-iar-80/ Cześć rzeczy z modelem i kalkomaniami słyszałem wcześniej. Na tym warsztacie mi się foty nie otwierają. Mam kalki do Łosia z zestawu Techmodu i miałem później sprawdzić czy pasują do tej wersji. Edytowane 7 Marca przez Adamo722 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 8 Marca Share Napisano 8 Marca Mnie się otwierają, może to kwestia przeglądarki lub jej ustawień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 11 Marca Autor Share Napisano 11 Marca (edytowane) Na tych planach w gazecie jest błąd. Może niekoniecznie bo plany są Iara 81c. Generalnie nie polecam tego modelu do nitowania bo tworzywo gumiaste i wygina się. Na razie ponitowana góra skrzydła. Edytowane 11 Marca przez Adamo722 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 11 Marca Share Napisano 11 Marca W dniu 7.03.2024 o 22:18, Adamo722 napisał: Cześć rzeczy z modelem i kalkomaniami słyszałem wcześniej. Ło rety, co jest nie tak z tym modelem? Mam go i mam zamiar zrobić, przecież z grubsza przypomina IARa. Niestety mi nie otwiera się w ogóle strona britmodellera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 11 Marca Autor Share Napisano 11 Marca Jakieś zaćmienie umysłu. W gazecie są plany do mojej wersji 80A. Mimo wszystko skrzydła przenitowalem dla prawidłowej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 11 Marca Autor Share Napisano 11 Marca 45 minut temu, jmx62 napisał: Ło rety, co jest nie tak z tym modelem? Mam go i mam zamiar zrobić, przecież z grubsza przypomina IARa. Niestety mi nie otwiera się w ogóle strona britmodellera. https://www.pwm.ukw.edu.pl/viewtopic.php?f=12&t=84326 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 11 Marca Autor Share Napisano 11 Marca Na dziś tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 11 Marca Autor Share Napisano 11 Marca Jakby ktoś miał rozkład malowania dla tej fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 12 Marca Autor Share Napisano 12 Marca Na dziś tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 13 Marca Share Napisano 13 Marca W dniu 7.03.2024 o 22:18, Adamo722 napisał: Cześć rzeczy z modelem i kalkomaniami słyszałem wcześniej. Na tym warsztacie mi się foty nie otwierają. Mam kalki do Łosia z zestawu Techmodu i miałem później sprawdzić czy pasują do tej wersji. Też chciałem polecić ten warsztat, bardzo mi się przydał podczas rzeźbienia mojego IAR z A-Modelu. Chętnie zrobię nowego z IBG, gdy się pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 18 Marca Autor Share Napisano 18 Marca (edytowane) Nitujemy dalej Zgodnie z sugestią z britmodela usunąłem wzmocnienie za kabiną. Zdjęcia otwierają się jak się wejdzie w tryb incognito Edytowane 18 Marca przez Adamo722 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 19 Marca Autor Share Napisano 19 Marca (edytowane) Kadłub w miarę ogarnięty poprawimy po sklejeniu kadłuba Sprawdziłem z planami rozstaw wnęk i wg mnie jest ok zaszpachluje tylko tę linię i może w środku trochę dodam Edytowane 19 Marca przez Adamo722 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 26 Marca Autor Share Napisano 26 Marca (edytowane) Powoli do przodu Muszę coś wymyślić na to Edytowane 26 Marca przez Adamo722 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 7 Maja Autor Share Napisano 7 Maja Po miesięcznym remoncie łazienki wracam do modelu. Kokpit 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 7 Maja Share Napisano 7 Maja No powiem że jest fajnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 8 Maja Share Napisano 8 Maja w lazience.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 8 Maja Autor Share Napisano 8 Maja 24 minuty temu, BRAVO112 napisał: w lazience.... Żona zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 13 Maja Autor Share Napisano 13 Maja (edytowane) Silnik Edytowane 13 Maja przez Adamo722 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 16 Maja Autor Share Napisano 16 Maja Pomalowany silnik i sklejony kadłub 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi