Szydercza Gała Napisano 28 Kwietnia 2024 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2024 No musi być gremium obradujące cięcia we firmie i zwolnienie Maryjana. Z tym samym zdjęciem widziałem takiego mema. Oczywiście Maryjan to ten co zasuwa w dole. Banda jest z dwóch różnych zestawów łajt storka. KieroFca może jeszcze dostanie kipa do paszczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 28 Kwietnia 2024 Share Napisano 28 Kwietnia 2024 55 minut temu, M.A.V. napisał: @socjo1 , @Rafał B - mi znów się wydaje że dla realizacji koncepcji "socjalistycznej pracy zespołowej" : Jeden robi jak się patrzy. Dziesięciu patrzy jak się robi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 28 Kwietnia 2024 Share Napisano 28 Kwietnia 2024 (edytowane) 4 godziny temu, socjo1 napisał: "dwóch się gapi, jeden robi" Jeden robi jak się patrzy, a dwóch patrzy jak się robi Oj, @Endrju mnie uprzedził Edytowane 28 Kwietnia 2024 przez Grzes 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 28 Kwietnia 2024 Share Napisano 28 Kwietnia 2024 (edytowane) Prawda zawsze prawdziwa: Edytowane 29 Kwietnia 2024 przez socjo1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 29 Kwietnia 2024 Share Napisano 29 Kwietnia 2024 @socjo1 ----> to by się nawet dobrze nadawało na modelarski mem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 29 Kwietnia 2024 Share Napisano 29 Kwietnia 2024 3 godziny temu, M.A.V. napisał: @socjo1 ----> to by się nawet dobrze nadawało na modelarski mem Tez o tym pomyślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 29 Kwietnia 2024 Share Napisano 29 Kwietnia 2024 (edytowane) 3 godziny temu, M.A.V. napisał: @socjo1 ----> to by się nawet dobrze nadawało na modelarski mem Na każdy, Zbyszku, na każdy. Modelarski, festiwalowy, pisarski, naukowy, budowlany.... I tak do zaje.... , końca świata ... i jeden dzień dłużej. Edytowane 29 Kwietnia 2024 przez socjo1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 6 Maja 2024 Autor Share Napisano 6 Maja 2024 No i koniec w temacie TYM temacie GALERIA 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi