Szydercza Gała Posted March 24, 2024 Share Posted March 24, 2024 (edited) Tu mnie jeszcze nie było Generalnie koncepcja jest taka: Do tego hałda piachu, kilku pajacUF.... powinno być OK Edited March 24, 2024 by Szydercza Gała 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted March 25, 2024 Share Posted March 25, 2024 będzie cegła ????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szydercza Gała Posted March 25, 2024 Author Share Posted March 25, 2024 To nie będzie wywrotka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrju Posted March 25, 2024 Share Posted March 25, 2024 Pancerny Ził-130. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrkur Posted March 31, 2024 Share Posted March 31, 2024 Płyty nie trzymają skali..ale nic to-dawaj z tematem 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szydercza Gała Posted April 6, 2024 Author Share Posted April 6, 2024 Się robi się... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted April 6, 2024 Share Posted April 6, 2024 Że co! Z tymi lusterkami to chyba jakiś żart 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipa Posted April 6, 2024 Share Posted April 6, 2024 Był taki jeden co maszty w 1/700 z druta robił... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał B Posted April 7, 2024 Share Posted April 7, 2024 (edited) 12 godzin temu, abtb napisał: Że co! Z tymi lusterkami to chyba jakiś żart Oj tam oj tam, Gała robi tego Ziła relaksacyjnie, na luzaku Edited April 7, 2024 by Rafał B 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted April 7, 2024 Share Posted April 7, 2024 13 minut temu, Rafał B napisał: Gała robiła - czyli że "ona"? A to przepraszam - zachowałem się jak cham 14 minut temu, Rafał B napisał: relaksacyjnie, na luzaku Ok, przyjąłem do wiadomości i więcej się nie wcinam . Chyba że będą rażące błędy w konstrukcji i wykonastwie - na co się chyba zanosi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał B Posted April 7, 2024 Share Posted April 7, 2024 1 godzinę temu, abtb napisał: - czyli że "ona"? A to przepraszam - zachowałem się jak cham fakt, rozpędziłem się, już poprawiam Reszta mej wypowiedzi jest o zabarwieniu lekko ironicznym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szydercza Gała Posted April 7, 2024 Author Share Posted April 7, 2024 Kolega Rafał Be sprzedał mi kiedyś bezcennOM FpUłporadę: są kontrowersje- jest impreza . 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted April 7, 2024 Share Posted April 7, 2024 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał B Posted April 7, 2024 Share Posted April 7, 2024 59 minut temu, Szydercza Gała napisał: Kolega Rafał Be sprzedał mi kiedyś bezcennOM FpUłporadę: są kontrowersje- jest impreza Jestem tylko pośrednikiem 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipa Posted April 7, 2024 Share Posted April 7, 2024 2 godziny temu, Rafał B napisał: Jestem tylko pośrednikiem W piekle, rozumISZ, wszyscy tak mówiOM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adams M1A1 Posted April 8, 2024 Share Posted April 8, 2024 18 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Kolega Rafał Be sprzedał mi kiedyś bezcennOM FpUłporadę: są kontrowersje- jest impreza . ZiŁ130 zwłaszcza w wersji wywrotkowej zawsze budzi moje ciepłe uczucia podobnie jak Star 28 i z chęcią oglądam co tworzy ta Szydercza Gała i o ile z tych uchwytów lusterek wybrnęłaś Gało na czwórkę z plusem ( grube lusterka) to tylne błotniki są grubości przedniego opancerzenia wież działowych w jakimś ciężkim krążowniku , a wystarczyłoby użyć blaszek fotorawionych z Haulera i byłoby po kłopocie a tak to wyszła kicha. Działaj dalej jesteś obserwowana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szydercza Gała Posted April 8, 2024 Author Share Posted April 8, 2024 (edited) To nie jest wersja wywrotkowa, a ja nie zmieniałem ostatnio płci, a przynajmniej sobie nie przypominam Nie mogłem już paCZeć na te pancerne boczne szyby, przerobiłem na wersję full klima. Edited April 8, 2024 by Szydercza Gała 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał B Posted April 8, 2024 Share Posted April 8, 2024 19 godzin temu, Lipa napisał: W piekle, rozumISZ, wszyscy tak mówiOM. Nie wiem, nie byłem. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipstein Posted April 9, 2024 Share Posted April 9, 2024 W dniu 7.04.2024 o 20:47, M.A.V. napisał: Sam bym tego lepiej nie ujął! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szydercza Gała Posted April 28, 2024 Author Share Posted April 28, 2024 Podstawka po rewizji i Banda Drombo Fotogramy niestety tylko pralkOM, więc kolory płaskie i bez głębi 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
socjo1 Posted April 28, 2024 Share Posted April 28, 2024 Ludki są bardzo śliczne, panie szanowny. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted April 28, 2024 Share Posted April 28, 2024 1 godzinę temu, Szydercza Gała napisał: Banda Drombo co to za ludki ? zestawowi czy przeszczepy ? wyglądają profesjonalnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
socjo1 Posted April 28, 2024 Share Posted April 28, 2024 (edited) 2 godziny temu, Szydercza Gała napisał: Tak z ciekawości, zupełnie serio. Czy świadomie sobie wykoncypowałeś, że będzie to wizualizacja powiedzenia "dwóch się gapi, jeden robi"? Jeśli tak to szacun. Zupełnie szczerze i poważnie. Edited April 28, 2024 by socjo1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał B Posted April 28, 2024 Share Posted April 28, 2024 3 godziny temu, socjo1 napisał: Czy świadomie sobie wykoncypowałeś, że będzie to wizualizacja powiedzenia "dwóch się gapi, jeden robi"? Ten oparty o łopatę wyczekuje już godziny 13:00, najważniejszej godziny czasów PRL-u 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted April 28, 2024 Share Posted April 28, 2024 @socjo1 , @Rafał B - mi znów się wydaje że dla realizacji koncepcji "socjalistycznej pracy zespołowej" : trochę za mała podstawka 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts