Jump to content

Ził-130, AVD, 1/72

Szydercza Gała
 Share

Recommended Posts

13 minut temu, Rafał B napisał:

Gała robiła

:hmmm: - czyli że "ona"? 

A to przepraszam - zachowałem się jak cham :haha:

14 minut temu, Rafał B napisał:

relaksacyjnie, na luzaku

Ok, przyjąłem do wiadomości i więcej się nie wcinam .:nie_powiem:

Chyba że będą rażące błędy w konstrukcji i wykonastwie - na co się chyba zanosi wink3

• Haha 1

18 godzin temu, Szydercza Gała napisał:

Kolega Rafał Be sprzedał mi kiedyś bezcennOM FpUłporadę: są kontrowersje- jest impreza :haha:

. 

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

ZiŁ130 zwłaszcza w wersji wywrotkowej zawsze budzi moje ciepłe uczucia podobnie jak Star 28 i z chęcią oglądam co tworzy ta Szydercza Gała i o ile z tych uchwytów lusterek wybrnęłaś Gało na czwórkę z plusem ( grube lusterka:lol:) to tylne błotniki są grubości przedniego opancerzenia wież działowych w jakimś ciężkim krążowniku :mrgreen:, a wystarczyłoby użyć blaszek fotorawionych z Haulera  i byłoby po kłopocie a tak to wyszła kicha:szczerbol:. Działaj dalej jesteś obserwowana:wow:.

To nie jest wersja wywrotkowa, a ja nie zmieniałem ostatnio płci, a przynajmniej sobie nie przypominam :haha:

Nie mogłem już paCZeć na te pancerne boczne szyby, przerobiłem na wersję full klima.

9 

8

Edited by Szydercza Gała
  • Like 3

• 3 weeks later...
2 godziny temu, Szydercza Gała napisał:

IMG-20240428-WA0003.jpg

Tak z ciekawości, zupełnie serio. 

Czy świadomie sobie wykoncypowałeś, że będzie to wizualizacja powiedzenia "dwóch się gapi, jeden robi"? Jeśli tak to szacun. Zupełnie szczerze i poważnie.

Edited by socjo1

3 godziny temu, socjo1 napisał:

Czy świadomie sobie wykoncypowałeś, że będzie to wizualizacja powiedzenia "dwóch się gapi, jeden robi"?

Ten oparty o łopatę wyczekuje już godziny 13:00, najważniejszej godziny czasów PRL-u 😎

• Haha 2