kowal76 Napisano 13 Kwietnia 2024 Share Napisano 13 Kwietnia 2024 Przedstawiam mój najnowszy model, którym jest F-15E Strike Eagle ze starego zestawu Airfix 1/72. Model to typowy "vintage” z wypukłymi liniami i tandetnymi detalami. Zestaw nabyłem od kolegi zaczęty (sklejony kadłub). Leżał i czekał na ukończenie chyba ze 30 lat :). Malowany Gunze, a kalki to zestaw Print Scale, ponieważ zestawowe nie nadawały się do położenia. Zrobiony oczywiście prosto z pudła, bez żadnych dodatków. Dorobiłem jedynie HUD w kokpicie i światła pozycyjne oraz lądowania. Spasowanie oszklenia tragedia, co widać, a reszta w miarę ok. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 13 Kwietnia 2024 Share Napisano 13 Kwietnia 2024 Jak na wintydża, to bardzo fajny Orzełek wyszedł . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 13 Kwietnia 2024 Share Napisano 13 Kwietnia 2024 Zgadzam się z przedmówcą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 13 Kwietnia 2024 Share Napisano 13 Kwietnia 2024 Oj tam, oj tam. Bardzo fajny model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 13 Kwietnia 2024 Share Napisano 13 Kwietnia 2024 Fajny. Czuję się teraz lekko zmobilizowany, żeby wreszcie skończyć rozgrzebanego F-15I. Z naciskiem na lekko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 18 Kwietnia 2024 Share Napisano 18 Kwietnia 2024 Model stary ale jak widać całkiem jary :). Calkiem symptyacznie wyszedł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi