kowal76 Napisano 13 Kwietnia Share Napisano 13 Kwietnia Przedstawiam mój najnowszy model, którym jest F-15E Strike Eagle ze starego zestawu Airfix 1/72. Model to typowy "vintage” z wypukłymi liniami i tandetnymi detalami. Zestaw nabyłem od kolegi zaczęty (sklejony kadłub). Leżał i czekał na ukończenie chyba ze 30 lat :). Malowany Gunze, a kalki to zestaw Print Scale, ponieważ zestawowe nie nadawały się do położenia. Zrobiony oczywiście prosto z pudła, bez żadnych dodatków. Dorobiłem jedynie HUD w kokpicie i światła pozycyjne oraz lądowania. Spasowanie oszklenia tragedia, co widać, a reszta w miarę ok. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 13 Kwietnia Share Napisano 13 Kwietnia Jak na wintydża, to bardzo fajny Orzełek wyszedł . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 13 Kwietnia Share Napisano 13 Kwietnia Zgadzam się z przedmówcą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 13 Kwietnia Share Napisano 13 Kwietnia Oj tam, oj tam. Bardzo fajny model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 13 Kwietnia Share Napisano 13 Kwietnia Fajny. Czuję się teraz lekko zmobilizowany, żeby wreszcie skończyć rozgrzebanego F-15I. Z naciskiem na lekko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 18 Kwietnia Share Napisano 18 Kwietnia Model stary ale jak widać całkiem jary :). Calkiem symptyacznie wyszedł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi