Panzer Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 Kolejny model to T-80UD zrobiony szybko dla odstresowania się od pracy. Trochę w nim błędów ale niech będzie. Ośrodek szkolenia wojsk pancernych w Sołniecznogorsku połowa lat 90-tych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł94 Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 Ogólnie fajny. Bardzo brakuje mocniejszego washa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 (edytowane) Bardzo brakuje mocniejszego washa... Washa i może też suchopędzlowania Edytowane 4 Października 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 Z czego zrobiłeś tak wyróżniający się wizjer na 3 fotce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 suchy pędzel i może wash te białe plamy aż się proszą o brud dół umorusany a wieża czysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 4 Października 2008 Autor Share Napisano 4 Października 2008 Z czego zrobiłeś tak wyróżniający się wizjer na 3 fotce? To nie wizjer a okno celownika-dalmierza. Pokrycie zrobiłem z folii odblaskowej bo w realu tak mnie więcej się błyszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 na lufie widze ślad łączenia ale to da sie usprawiedliwic brakiem finansów ja w moim starym T-72 owine poprostu siatką maskującą a drewienko mogłeś wymienić na naturalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 4 Października 2008 Autor Share Napisano 4 Października 2008 na lufie widze ślad łączenia ale to da sie usprawiedliwic brakiem finansów ja w moim starym T-72 owine poprostu siatką maskującą a drewienko mogłeś wymienić na naturalne [/quo Z belką do samowyciągania było tak że nasze wozy przychodziły z fabryki z beleczkami jak z pod igły. Może i rusaki tak robiły,dlatego moja taka ładna i równa. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 4 Października 2008 Autor Share Napisano 4 Października 2008 na lufie widze ślad łączenia ale to da sie usprawiedliwic brakiem finansów ja w moim starym T-72 owine poprostu siatką maskującą a drewienko mogłeś wymienić na naturalne [/quo Z belką do samowyciągania było tak że nasze wozy przychodziły z fabryki z beleczkami jak z pod igły. Może i rusaki tak robiły,dlatego moja taka ładna i równa. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 Może i rusaki tak robiły,dlatego moja taka ładna i równa. i bez słoi ;) człowieku, całe wakacje pomagałem dziadkowi-drwalowi (koledzy pytali sie do jakiej siłowni chodziłem więc wiem jak taka belka powinna wygładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 Ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KARPIU Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 Błotko zrobione pigmentami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 5 Października 2008 Autor Share Napisano 5 Października 2008 Błotko zrobione pigmentami? Błotko to farba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 5 Października 2008 Autor Share Napisano 5 Października 2008 Może i rusaki tak robiły,dlatego moja taka ładna i równa. i bez słoi ;) człowieku, całe wakacje pomagałem dziadkowi-drwalowi (koledzy pytali sie do jakiej siłowni chodziłem więc wiem jak taka belka powinna wygładać Moja słlownia to T-54 i T-55 w realu a belek nazakładałem się sporo no niestety nie można mieć wszystkiego, w tym i słoi. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 5 Października 2008 Share Napisano 5 Października 2008 Moja słlownia to T-54 i T-55 w realu co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 6 Października 2008 Autor Share Napisano 6 Października 2008 Jak mam rozumieć "CO" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_C Napisano 7 Października 2008 Share Napisano 7 Października 2008 No w sensie, że się kolega zapewne pytał czy służyłeś w pancernych wojskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 7 Października 2008 Share Napisano 7 Października 2008 No w sensie, że się kolega zapewne pytał czy służyłeś w pancernych wojskach mniej więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 7 Października 2008 Share Napisano 7 Października 2008 Fajny jest, tylko to mi się strasznie rzuca w oczy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 8 Października 2008 Autor Share Napisano 8 Października 2008 No w sensie, że się kolega zapewne pytał czy służyłeś w pancernych wojskach mniej więcej Najlepsze lata młodości ( 15 ) spędziłem pod pancerzem, stąd trochę orientuję się co to jest czołg czym pachnie i jak smakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudziutki Napisano 9 Października 2008 Share Napisano 9 Października 2008 Może i rusaki tak robiły,dlatego moja taka ładna i równa. i bez słoi ;) człowieku, całe wakacje pomagałem dziadkowi-drwalowi (koledzy pytali sie do jakiej siłowni chodziłem więc wiem jak taka belka powinna wygładać Tylko taka belka ze świeżo ściętego drzewa to nie to samo co belka na pojazdach wojskowych. W wojsku jako kierowca zwiedziłem wiele jednostek w tym również jednostek zmechanizowanych i pancernych gdzie swoim "modelarskim okiem" obejrzałem mnóstwo pojazdów i na większości z nich belki były tak wymazane w błocie, kurzu i innym pyle, że słoi nie było widać. Wyjątkiem była jednostka w Lublinie (wtedy) na Majdanku gdzie belki na bewupach były świeżo pomalowane brązową farbą ( co ciekawe błyszczącą) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi