Grzes Napisano 8 Lipca 2024 Share Napisano 8 Lipca 2024 19 minut temu, Mitrandir napisał: deklach na kołach Dekielki jak od Syreny... tylko nieco większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 8 Lipca 2024 Share Napisano 8 Lipca 2024 To prototypowy pasażerski Mi-6P na pokazie chyba w 1967 roku. Dzisiaj znalazłem na drive war zone przeciez ZSRR był krajem miłujacym pokój 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 8 Lipca 2024 Share Napisano 8 Lipca 2024 55 minut temu, Maxy napisał: To prototypowy pasażerski Mi-6P na pokazie chyba w 1967 roku. Dzisiaj znalazłem na drive war zone przeciez ZSRR był krajem miłujacym pokój Jak sama nazwa wskazuje Mi-łój A na poważnie... Szukam tego wlotu, ale z tego co pamiętam jest większy O jest... To jeszcze dwa, jak jesteście takie cwaniaki, to powiedzcie mi co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 8 Lipca 2024 Share Napisano 8 Lipca 2024 9 minut temu, Mitrandir napisał: Eksperymentalna wersja ZOP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 8 Lipca 2024 Share Napisano 8 Lipca 2024 19 minut temu, Mitrandir napisał: To jeszcze dwa, jak jesteście takie cwaniaki, to powiedzcie mi co to jest? Podobnie jak w Mi-1, baniaki na chorych. Wielu chorych . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 8 Lipca 2024 Share Napisano 8 Lipca 2024 17 minut temu, Grzes napisał: Eksperymentalna wersja ZOP Ty się nie umiesz bawić... ... nie do końca ZOP, to była wersja Mi-6 M do zwalczania okrętów w ogóle. Na zachodzie pracowano nad małymi, lecz efektywnymi torpedami lotniczymi. Zaś na wschodzie, jak na wschodzie... poszli na łatwiznę ... i podpięli odpowiedni śmigłowiec do rozmiaru torped. Gdyż Mi-6M przenosił 4 pełnowymiarowe torpedy okrętowe kal. 533mm (po dwie w każdej gondoli) 19 minut temu, barszczo napisał: Podobnie jak w Mi-1, baniaki na chorych. Wielu chorych . Podoba mi się taki tok rozumowania... niestety Rosjanie rzadko przywiązywali uwagę do rannych... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 8 Lipca 2024 Share Napisano 8 Lipca 2024 1 minutę temu, Mitrandir napisał: Ty się nie umiesz bawić... To wiadomo! 2 minuty temu, Mitrandir napisał: ... nie do końca ZOP, to była wersja Mi-6 M do zwalczania okrętów w ogóle. zgadza się. Poleciałem skrótem żeby być pierwszym i zepsuć całą zabawę już na jej początku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi