pmroczko Napisano 4 Maja 2024 Napisano 4 Maja 2024 (edytowane) Dzień dobry! Jakiś czas temu zacząłem budowę pojazdu który mnie fascynował od czasu kiedy zobaczyłem Academowską podróbkę Tamiyi przedstawiającą ten pojazd. Podczas kiedy podobno Tamiya i jej klony są bardzo złe, to zestaw firmy TAKOM to bardzo dobry towar. Opis budowy tego modelu można znaleźć tutaj: A tymczasem bez dalszej zwłoki foty gotowego modelu: Foty robiłem w pełnym słońcu (takie teraz mamy), czasem może to być dobre, czasem nie, myślę, że dołożę więcej zdjęć jak światło będzie łagodniejsze. Dziękuję za uwagę, pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Edytowane 4 Maja 2024 przez pmroczko Zastanowienie się 9 Cytuj
robertmodelarz Napisano 4 Maja 2024 Napisano 4 Maja 2024 (edytowane) Bardzo fajny model!!!!. Z tymi antenami to wygląda jak Transformers: Edytowane 4 Maja 2024 przez robertmodelarz Cytuj
Adamo722 Napisano 4 Maja 2024 Napisano 4 Maja 2024 A gdzie on ma te antenyi armata nie ten kaliber . Ale jakby nie patrzeć hybryda niezła Cytuj
mandrivecs Napisano 4 Maja 2024 Napisano 4 Maja 2024 Model naprawdę dobry, nie wszystkie muszą być mocno styrane. Ale po oczach biją gąsienice, wyglądają jak czyściutkie aluminium... Cytuj
TAW Napisano 4 Maja 2024 Napisano 4 Maja 2024 Bardzo interesujący ten sierżant. Nigdy nie widziałem takiego modelu a nawet nie słyszałem przedtem (przed założeniem warsztatu) o takim wynalazku. Za budowę tego unikatu gratulacje! Malowanie kamuflażu wyszło fajnie i o ile jestem w stanie zrozumieć czystość wykonania bo to pojazd testowo demonstracyjny ale wash by mu się przydał. Cytuj
pmroczko Napisano 5 Maja 2024 Autor Napisano 5 Maja 2024 Dzień dobry! Dziękuję wszystkim za komentarze! @robertmodelarz- jak te oba radary się rozkładają, to jest takie "transformersowe"... Można sobie to zobaczyć tutaj: @mandrivecs- a gąsienice i koła jednak trochę przybrudziłem, żeby pokazać, że on też trochę jeździł. @TAW - jak pisałem, mnie ten wóz fascynował od dawna, ale nie za bardzo było z czego go zbudować, więc jak się nadarzyła okazja... Z washem to racja, koła zwashowałem i kratki silnika, ale jazdy "po całości" normalnie się przestraszyłem, bo wizja od początku była taka, że ten wóz ma być czysty jak do pokazów przed generałami. Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi