GrzegorzM Napisano 21 Maja Share Napisano 21 Maja (edytowane) Samolot, który zawsze budził kontrowersje. Czego by o nim nie myśleć - ładna maszyna, godna swoich czasów. Lata 50 w lotnictwie...szybciej i wyżej...:) Budowało się przyzwoicie, jakieś tam niedociągnięcia się zdarzały, ale nic co by trwale miało popsuć zabawę. Edytowane 21 Maja przez GrzegorzM 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 21 Maja Share Napisano 21 Maja Wspaniale wygląda. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 21 Maja Share Napisano 21 Maja Fajny model. Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 21 Maja Share Napisano 21 Maja nie moja skala - model super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 21 Maja Share Napisano 21 Maja Jeden z moich ulubieńców, podoba się bardzo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 21 Maja Share Napisano 21 Maja (edytowane) Fajny Zipperek ale dlaczego tylko jedno foto ? Proszę wstaw więcej fotek tego modelu. Mam 4 takie zestawy i przynajmniej jeden będzie pomalowany jako QF-104A w jakieś nietypowe malowanko. Skusisz się na kolejnego jeden-zero-cztery ale może w wersji z G lub S ? Jakbyś się skusił na kolejnego Starfightera to pamiętaj o przyklejeniu pokryw podwozia głównego w pozycji przymkniętej (nie zamkniętej jak Ci mówiłem. Edytowane 21 Maja przez Staryfajter1954 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 22 Maja Share Napisano 22 Maja Nie moja skala ale model bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witox Napisano 22 Maja Share Napisano 22 Maja Ładna robota. F-104 ma odjazdową sylwetkę, Lata temu też zbudowałem ten model, ale gorzej mi wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi