krzysztof66 Napisano 8 Października 2008 Share Napisano 8 Października 2008 (edytowane) Witam wszystkich dzisiaj pokazuje tygryska którego spłodziłem a raczej odzyskałem ze starego złomika,lecz znalazłem lufę ,siatki, no i dostałem trochę chemi z miga.Trochę go styrałem i myślę że nie jest ostatni ale ostatnie słowo jak zwyle należy do was.Pozdrawiam tą ztyczkę na koło jutro wkleje gdyż dopiero ją znalazłem pierwsze zdjątko jest przy świetle naturalnym reszta w mieszkaniu zupełnie inne kolory jak zawsze Rafał ma racje tylko naturalne słońce. Edytowane 8 Października 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof66 Napisano 8 Października 2008 Autor Share Napisano 8 Października 2008 aha zimmeritu z edka za bardzo nie widać ale to wina moich umiejętności foto w realu bardzo dobrze widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aphar Napisano 8 Października 2008 Share Napisano 8 Października 2008 Wygląda bardzo ładnie. Powiedz proszę jakich farb użyłeś do malowania go (chodzi mi o kolory kamuflarzu)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 8 Października 2008 Share Napisano 8 Października 2008 jak na "zoombi" wygląda zupełnie przyzwoicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 8 Października 2008 Share Napisano 8 Października 2008 Model jest ładny i nie ma w nim nic co mogłoby psuć wygląd pojazdu. Zimmerit faktycznie trochę za "płytki". Podkreśl te zagłębienia np. mocniejszym washem. Prawa gąsienica na piątym zdj. od góry trochę nie przylega. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 8 Października 2008 Share Napisano 8 Października 2008 Jak zawsze, całkiem bardzo ładnie...jak powiedział mój syn. Krzychu, Ty wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 8 Października 2008 Share Napisano 8 Października 2008 ten zimmerit rzeczywiście jest dość niewidoczny, ale oprócz ww. nie mam zastrzeżeń. Spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 8 Października 2008 Share Napisano 8 Października 2008 bardzo fajny kt,ladnie wyszlo kamo tylko gdzie jest ten przeklety kabel od lampy?!?!juz to gdzies slyszalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthur_szu Napisano 9 Października 2008 Share Napisano 9 Października 2008 Moim zdaniem kalka rycerza niezbyt dokładnie nałożona ale reszta jak najbardziej ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 9 Października 2008 Share Napisano 9 Października 2008 aha zimmeritu z edka za bardzo nie widać ale to wina moich umiejętności foto w realu bardzo dobrze widać Zimmerit Edka to lipa i dobre zdjęcia nic nie dadzą. Ładnie pomalowane kamo. PZdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 9 Października 2008 Share Napisano 9 Października 2008 Ładnie pomalowany, fajne to zaschnięte błoto gdzieniegdzie-z czego je zrobiłeś? Z umiarem, starannie. Tylko ta kalka bardzo wygląda jak kalka i psuje efekt. Zimmerit faktycznie niezauważalny na fotkach. Ale ogólnie dobra robota moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi