wojtek78555 Napisano 3 Czerwca Share Napisano 3 Czerwca 2S1 Goździk - 14 Dywizjon Artylerii Samobieżnej Model Trumpeter 05571 Po kilku miesiącach pracy nad polskim Goździkiem w końcu mogę pokazać wam finalny efekt mojej pracy. Zapraszam do oglądania 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 4 Czerwca Share Napisano 4 Czerwca Artyleria Bogiem wojny. Gratulacje-piękny model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 4 Czerwca Share Napisano 4 Czerwca Rewelacja król polowania na grubego zwierza bardzo fajny i do tego nasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 7 Czerwca Share Napisano 7 Czerwca Plus za temat, plus za wykonanie i ulubiony plus - za polskie malowanie Mnie ten model "bierze". Tylko lufa do góry i ognia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 7 Czerwca Share Napisano 7 Czerwca U mnie również plus, a nawet dodatni plus za polskie malowanie. Naprawdę majstersztyk. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano 8 Czerwca Share Napisano 8 Czerwca Jestem na tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 29 Czerwca Share Napisano 29 Czerwca (edytowane) Bardzo przyjemny w odbiorze , jeszcze z Polskimi oznaczeniami a nie z krzyżami , aż serducho raźniej bije . Edytowane 29 Czerwca przez Mirek66 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 29 Czerwca Share Napisano 29 Czerwca Ładny, tylko za bardzo styrany w brudzie jak dla mnie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin70 Napisano 30 Czerwca Share Napisano 30 Czerwca Dobrze oddany realizm pojazdu. Totalnie na +. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi