MCzarnowicz Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 Można też po prostu używać Firefoxa który automatycznie sprawdza pisownie. Ja mam orzeczoną dysgrafię dysleksję i dysortografię hu hu ile lat temu (jak jeszcze mało kto wiedział co to jest w tym kraju) moi rodzice się tym swego czasu specjalizowali. Nic nie zmienia faktu, że wypowiadając się publicznie w formie pisemnej wypada używać języka poprawnego, okazuje się tym samym szacunek osobom do których się zwracamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 19 Października 2008 Autor Share Napisano 19 Października 2008 Zgadzam się w zupełności postaram się poprawić, ale może zakończmy już ten temat, bo do niczego on nie prowadzi niestety a jedynie może wywołać nie potrzebne kłutnie. Wybaczcie jezeli kogoś tym urazilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 23 Października 2008 Autor Share Napisano 23 Października 2008 Kilka dni bez relacji to nie dobrze. Siła wyższa niestety. Problem i Internetem, na szczęście już jest ok. a oto rezultat zmagań z ostatnich trzech dni. Przybyło troche złomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 no jak na razie fajnie to wygląda :P powodzenia przy dalszej robocie ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 na ostatniej fotce widać ze ostatnie koło(napinające) jest krzywo czekam na malowanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 23 Października 2008 Autor Share Napisano 23 Października 2008 (edytowane) Koła nie są jeszcze przyklejone założyłam tylko do zdjęcia Edytowane 23 Października 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 23 Października 2008 Autor Share Napisano 23 Października 2008 zresztą na pierwszym też widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 a to spoko, przepraszam za błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 25 Października 2008 Autor Share Napisano 25 Października 2008 Kilka drobiazgów z wczorajszych prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Czym odbijałeś fakturę zimma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 25 Października 2008 Autor Share Napisano 25 Października 2008 Czym odbijałeś fakturę zimma? Takim Oto skomplikowanym narzędziem A teraz przedstawiam czarną panterę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Hmm, a ten cały zimmerit to nie szedł z góry na dół ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 25 Października 2008 Autor Share Napisano 25 Października 2008 viewtopic.php?t=10170 tutaj jest jaki miał Ten konkretny to nr.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Jakbys dał rade, to zmień nieco fakturę na wydechu , po pomalowaniu rdzawym będzie o niebo lepiej wygladać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 26 Października 2008 Autor Share Napisano 26 Października 2008 Jakbys dał rade, to zmień nieco fakturę na wydechu , po pomalowaniu rdzawym będzie o niebo lepiej wygladać Calość na jeden kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/5604f53778fbe1a5.html Na tym dolnym wydechu tylko środkowa rurka powinna być zardzewiała. Te dwie boczne z tego co pamiętam tylko odprowadzały powietrze i nie rdzewiały... Można je zostawić w kolorze bazowym. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 26 Października 2008 Autor Share Napisano 26 Października 2008 Cosik nie dziala ten link Juz dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 Calość na jeden kolor? Nie, ta rure, o której wspomniał Radek nieco zgrudkowac, ale minimalnie - a co do kolorów, to jak najwiecej by nie było monotonnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 26 Października 2008 Autor Share Napisano 26 Października 2008 A no popracuje nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 26 Października 2008 Autor Share Napisano 26 Października 2008 Dzisiaj nie wiele rozpracowałem troszkę ta rdze na rurach. Mam nadzieje ze chodziło mniej więcej o cos takiego? I dla urozmaicenia pokleiłem załogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 Od razu lepiej. Jak poprawiłeś te rury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 26 Października 2008 Autor Share Napisano 26 Października 2008 “Ukradłem gąbkę z kuchni i bezbarwny lakier do paznokci z szuflady mojej kobiety” A tak poważnie to nasączyłem kawałek gąbki w wspomnianym lakierem i delikatnie po odciskałem takie małe ciapki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 hehehe, stara dobra metoda, ja ostatnio ćwiczę malowanie kamuflażu na 1/72 za pomocą zestawu do malowania oczu, jest tam coś takiego do rozprowadzania cieni, końcówka z gąbki, ale bardzo, bardzo drobnej, prawie zero "porów", delikatnie wklepując na podkład, idealnie kryje i nie zostawia śladu, prawie jak po aero - chyba, na pewno jest o niebo lepsze od pędzla. uwaga, trzeba odpowiednio rozcieńczyć farbę, aby nie była gęsta, mogą zostawać ślady, bąbelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 skala72 a to widzę, że mieliśmy podobne pomysły Ja tego sposobu używam do robienia kamuflażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi