Skocz do zawartości

Sd.Kfz.171 PANTHER A Dragon 1/35

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Można też po prostu używać Firefoxa który automatycznie sprawdza pisownie.

Ja mam orzeczoną dysgrafię dysleksję i dysortografię hu hu ile lat temu (jak jeszcze mało kto wiedział co to jest w tym kraju) moi rodzice się tym swego czasu specjalizowali.

Nic nie zmienia faktu, że wypowiadając się publicznie w formie pisemnej wypada używać języka poprawnego, okazuje się tym samym szacunek osobom do których się zwracamy.

• Odpowiedzi 122
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Zgadzam się w zupełności postaram się poprawić, ale może zakończmy już ten temat, bo do niczego on nie prowadzi niestety a jedynie może wywołać nie potrzebne kłutnie. Wybaczcie jezeli kogoś tym urazilem.

Napisano

Kilka dni bez relacji to nie dobrze. Siła wyższa niestety. Problem i Internetem, na szczęście już jest ok. a oto rezultat zmagań z ostatnich trzech dni.

664e439f31655fbem.jpg 2778e3f473722966m.jpg 7207b3ab47ec7336m.jpg

Przybyło troche złomu

Napisano
Calość na jeden kolor?

Nie, ta rure, o której wspomniał Radek nieco zgrudkowac, ale minimalnie - a co do kolorów, to jak najwiecej by nie było monotonnie

Napisano

Dzisiaj nie wiele rozpracowałem troszkę ta rdze na rurach. Mam nadzieje ze chodziło mniej więcej o cos takiego?

6bd6eb81def80877m.jpg

I dla urozmaicenia pokleiłem załogę

0673f6fb40c9c9c8m.jpg 3d2627960fd900c1m.jpg

Napisano

“Ukradłem gąbkę z kuchni i bezbarwny lakier do paznokci z szuflady mojej kobiety” A tak poważnie to nasączyłem kawałek gąbki w wspomnianym lakierem i delikatnie po odciskałem takie małe ciapki.

Napisano

hehehe, stara dobra metoda, ja ostatnio ćwiczę malowanie kamuflażu na 1/72 za pomocą zestawu do malowania oczu, jest tam coś takiego do rozprowadzania cieni, końcówka z gąbki, ale bardzo, bardzo drobnej, prawie zero "porów", delikatnie wklepując na podkład, idealnie kryje i nie zostawia śladu, prawie jak po aero - chyba, na pewno jest o niebo lepsze od pędzla. uwaga, trzeba odpowiednio rozcieńczyć farbę, aby nie była gęsta, mogą zostawać ślady, bąbelki.