Przemek R Napisano 17 Czerwca Share Napisano 17 Czerwca Witam, czy ma ktoś może in boxa tego zestawu https://www.mojehobby.pl/products/Mi-17-In-Polish-Air-Force.html Lub może udzielić informacji o jakości tego zestawu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 17 Czerwca Share Napisano 17 Czerwca 3 godziny temu, Przemek R napisał: Witam, czy ma ktoś może in boxa tego zestawu https://www.mojehobby.pl/products/Mi-17-In-Polish-Air-Force.html Lub może udzielić informacji o jakości tego zestawu ? To jest przepak tego modelu https://ipmsdeutschland.de/archiv/FirstLook/Hobby_Boss/HB_Mi-8MT_Mi-17/HB_Mi-8MT_Mi-17.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 17 Czerwca Share Napisano 17 Czerwca Ale w tym pudełku są też dodatki (belki, coś tam do wirnika głównego, kalkomanie). Czy mógłby ktoś zamieścić jakieś zdjęcia/opinie tego co nowe? I może jeszcze schematy malowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flynavy Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca Witam. Ale w poście z 28 V jest wizualizcja jednego schematu malowania. Ciekawi mnie pozostałe 6. Może Polish Navy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca 16 minut temu, flynavy napisał: w poście z 28 V jest wizualizcja jednego schematu malowania Jest śmiglak n/b 605 ale malowany "na sto sposobów" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca Godzinę temu, Wymysl napisał: @Wymysldzięki, ale to są tylko zdjęcia renderów. Ja chciałbym zobaczyć zdjęcia wydruków. Answer też pokazał fajne rendery Casy, a po wypuszczeniu ramek już tak różowo nie jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca Zrobię zdjęcia we czwartek, ale wydruki na pierwszy rzut oka bardzo dobre... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarS84 Napisano 20 Czerwca Share Napisano 20 Czerwca Szanowna IBG, a może by tak konwersja do Mi-8T, podobna do tej, którą wytwarzała kiedyś Pavla z żywicy. Takie Ósemki byłyby mistrzostwem świata! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Czerwca Share Napisano 20 Czerwca 59 minut temu, MarS84 napisał: Szanowna IBG, a może by tak konwersja do Mi-8T, podobna do tej, którą wytwarzała kiedyś Pavla z żywicy. Takie Ósemki byłyby mistrzostwem świata! Napisałeś do nich? ibgsc@ibg.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarS84 Napisano 20 Czerwca Share Napisano 20 Czerwca Właśnie napisałem - dzięki Grześ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Czerwca Share Napisano 20 Czerwca 2 minuty temu, MarS84 napisał: Właśnie napisałem Jeśli coś odpiszą, daj znać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 20 Czerwca Share Napisano 20 Czerwca 1 godzinę temu, MarS84 napisał: Szanowna IBG, a może by tak konwersja do Mi-8T, podobna do tej, którą wytwarzała kiedyś Pavla z żywicy. Takie Ósemki byłyby mistrzostwem świata! Jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 20 Czerwca Share Napisano 20 Czerwca Obiecane fotki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 20 Czerwca Share Napisano 20 Czerwca 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Czerwca Share Napisano 20 Czerwca @mysiek13 Fotki mówią, że detal brzytwa! Dla ewentualnych krytyków przypomnę, że jest to skala 1:72. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 20 Czerwca Share Napisano 20 Czerwca 3 minuty temu, Grzes napisał: @mysiek13 Fotki mówią, że detal brzytwa! Doświadczenie mówi, że okaże się po podkładzie Drukarki są coraz lepsze więc życzę wszystkim wydruków bez artefaktów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 20 Czerwca Share Napisano 20 Czerwca Mnie przekonałeś. Biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 20 Czerwca Share Napisano 20 Czerwca A coś więcej o malowaniach tej "605" - które to warianty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Czerwca Share Napisano 20 Czerwca (edytowane) 10 godzin temu, zenek_65 napisał: A coś więcej o malowaniach tej "605" - które to warianty? Na pewno te: Malowanie z zawodów spadochronowych Kraków Boogie '91 (pierwsze godło 37.PŚT z Leźnicy Wielkiej) Jest też taki zestaw (dodatkowe godło późniejsze, czyli Boruta) Na fotce bliźniaczy śmigłowiec 602. 605 miał niebieskie oczy PKW Czad 2008/2009r. Kalki dla kompletności wpisu Edytowane 21 Czerwca przez Grzes 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 21 Czerwca Share Napisano 21 Czerwca (edytowane) Czyli jest i ten... Edytowane 21 Czerwca przez Sławekb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 22 Czerwca Share Napisano 22 Czerwca W Lotnictwie nr 19 z 1992 roku był artykuł o Mi-17. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 25 Sierpnia Share Napisano 25 Sierpnia pewnie już mocno odgrzewane ale jeśli są jeszcze zainteresowani to tu jest inbox : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 25 Sierpnia Share Napisano 25 Sierpnia W dniu 20.06.2024 o 08:21, MarS84 napisał: Szanowna IBG, a może by tak konwersja do Mi-8T, albo Mi-14? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 25 Sierpnia Share Napisano 25 Sierpnia 1 godzinę temu, BRAVO112 napisał: albo Mi-14? Biorąc pod uwagę cenę powyższego Mi-17 z pewną ilością dodatków, aż się boję pomyśleć, ile kosztowałby komplet ze zdecydowanie bardziej obszerną konwersją do Mi-14 (zakres zmiennych można zobaczyć na przykładzie konwersji Neomegi: https://www.modellversium.de/kit/artikel.php?id=11599 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi