_OldMan_ Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca Czyżby nowa jakość w modelarstwie ? https://ak-masters.com/app/pdf/AK_REAL_COLORS_MARKERS_DOSSIER_DIGIEN.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albatros Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca Temat znany, Windsor Newton Promarkers i podobne są na rynku od dawna, AK przygotowało pewnie dedykowane kolory ale za to będzie pewnie drożej. Choć ja zamierzam wypróbować bo może to być bardzo użyteczne i wygodne do malowania drobnych detali, typu np tablice przyrządów, kokpity itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 19 Czerwca Share Napisano 19 Czerwca Hmm... Ja też swój pierwszy "model" w latach 90-tych pomalowałem markerem. Ale bardziej z bidy niż z wyboru, więc raczej nie będę sobie fundował podróży sentymentalnej tymi specjalistycznymi markerami. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 20 Czerwca Autor Share Napisano 20 Czerwca 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 22 Czerwca Share Napisano 22 Czerwca A może i jednak się skuszę... Do malowania gumowych bandaży kół wydaje się być wygodne narzędzie. Z pewnością bardziej wygodne i precyzyjne niż pędzel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziu_82 Napisano 29 Czerwca Share Napisano 29 Czerwca W dniu 18.06.2024 o 22:45, Albatros napisał: Choć ja zamierzam wypróbować bo może to być bardzo użyteczne i wygodne do malowania drobnych detali, typu np tablice przyrządów, kokpity itp. Dokładnie o tym samym pomyślałem. Np. czerwony, żółty, czarny i biały do malowania detali w kokpitach. Tak jak sreberko z markera Mołotova Co do Promarkerów W&N to one są chyba z tuszu na bazie alkoholu i chyba nie do końca się nadają do takich modelarskich zastosowań. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 29 Czerwca Share Napisano 29 Czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 13 Lipca Autor Share Napisano 13 Lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi