socjo1 Napisano 28 Lutego Share Napisano 28 Lutego (edytowane) ...jest jeszcze taka metoda, żeby nie robić za dużych powiększeń fot... :-PPPPPPPP Ale tak po prawdzie to tutaj widać nawet narządem nieuzbrojonem. Edytowane 28 Lutego przez socjo1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sampo Napisano 5 Marca Autor Share Napisano 5 Marca Tkania nitek ciąg dalszy.. Jestem tak mniej więcej na półmetku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 5 Marca Share Napisano 5 Marca (edytowane) fajnie wychodzi chociaż te fotki doskonale obrazują sens i przewagę robienia głównych masztów z czegoś mniej elastycznego niż plastik.... stengi się rozeszły niczym dolne kończyny kurtyzany z patpongu jedyna szansa żeby to uratować to zrobić linkę mocno naciągniętą łączącą topy chociaż nie wiem czy to by dobrze wyglądało bo jednak powinna mieć mimo wszystko lekki zwis biorąc pod uwagę grawitacje Edytowane 5 Marca przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sampo Napisano 5 Marca Autor Share Napisano 5 Marca @M.A.V. miałem moment, kiedy zastanawiałem się, czy nie zamienić rei i steng na Abera. Nie zrobiłem, cóż więcej dodać, więcej nie pójdę tą drogą. Akurat w tym modelu plastik jest bardzo elastyczny, trumpeterowskie maszty w Cesarewiczu twardością dorównywały Aberowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 5 Marca Share Napisano 5 Marca Plaskata gumonitka... buuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sampo Napisano 7 godzin temu Autor Share Napisano 7 godzin temu Koniec! Lepiej nie będzie. Na pewno mogłoby być, ale już wystarczy. Galeria za to będzie..kiedyś, w jakiś wolny weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi