JanSerce Napisano 7 Lipca 2024 Napisano 7 Lipca 2024 Dzien Dobry Wpadl mi w rece taki "okaz". Wyglada jakby byl kompletny, chyba. Teraz pytanie, myslicie ze ma sens konczyc po kims? Cytuj
pmroczko Napisano 7 Lipca 2024 Napisano 7 Lipca 2024 Cześć! Równie dobrze mógłbyś zapytać czy jest sens to wywalić albo czy budowanie modeli w ogóle ma sens - musisz w swoim własnym sercu rozważyć, czy masz na to ochotę i co byś tu widział do zrobienia. I co by to nie było, to życzę powodzenia i pozdrawiam Paweł Cytuj
Endrju Napisano 8 Lipca 2024 Napisano 8 Lipca 2024 10 godzin temu, JanSerce napisał: myslicie ze ma sens konczyc po kims? Są tacy, którzy kończą modele po kimś. To nic nowego. Sam mam kilka takich zaczętych modeli, które leżą na półce i czekają. Może kiedyś się doczekają. Ale czy to ma sens dla Ciebie to chyba nikt Ci nie odpowie. Tak jak kolega @pmroczko napisał na to pytanie musisz sobie sam odpowiedzieć? 1 Cytuj
ogi Napisano 8 Lipca 2024 Napisano 8 Lipca 2024 Jak nie chcesz go kończyć , to ja bym go odkupił Cytuj
chorąży Napisano 8 Lipca 2024 Napisano 8 Lipca 2024 Świetny, nic tylko dłubać dalej toż to klasyka i pole do popisu... Cytuj
JanSerce Napisano 9 Lipca 2024 Autor Napisano 9 Lipca 2024 17 godzin temu, ogi napisał: Jak nie chcesz go kończyć , to ja bym go odkupił napisalem wiadomosc priv Cytuj
JanSerce Napisano 11 Lipca 2024 Autor Napisano 11 Lipca 2024 nie mam zadnego doswiadczenia w cywilnych tematach , i boje sie, ze lakier zle poloze 16 godzin temu, pierre_dolin napisał: Kończ waść, wstydu oszczędź! Cytuj
Lipstein Napisano 11 Lipca 2024 Napisano 11 Lipca 2024 Eeee, wywal silniczek i jedziesz z koksem! Matowym go najwyżej pomalujesz, modne teraz takie! Cytuj
JanSerce Napisano 11 Lipca 2024 Autor Napisano 11 Lipca 2024 35 minut temu, Lipstein napisał: Eeee, wywal silniczek i jedziesz z koksem! Matowym go najwyżej pomalujesz, modne teraz takie! jak mnie wlasnie ten silniczek mocno zainteresowal, i swiecace przednie lampy Cytuj
Stojkovic Napisano 25 Stycznia 2025 Napisano 25 Stycznia 2025 Hej, Ja do tej pory dwa cywile "odratowałem" po kimś, kto zaczął - nawet pomalował i nie chciał kończyć. Postanowiłem dokończyć oba modele. Efekty oceń sam: 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi