JanSerce Napisano 7 Lipca Share Napisano 7 Lipca Dzien Dobry Wpadl mi w rece taki "okaz". Wyglada jakby byl kompletny, chyba. Teraz pytanie, myslicie ze ma sens konczyc po kims? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 7 Lipca Share Napisano 7 Lipca Cześć! Równie dobrze mógłbyś zapytać czy jest sens to wywalić albo czy budowanie modeli w ogóle ma sens - musisz w swoim własnym sercu rozważyć, czy masz na to ochotę i co byś tu widział do zrobienia. I co by to nie było, to życzę powodzenia i pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 8 Lipca Share Napisano 8 Lipca 10 godzin temu, JanSerce napisał: myslicie ze ma sens konczyc po kims? Są tacy, którzy kończą modele po kimś. To nic nowego. Sam mam kilka takich zaczętych modeli, które leżą na półce i czekają. Może kiedyś się doczekają. Ale czy to ma sens dla Ciebie to chyba nikt Ci nie odpowie. Tak jak kolega @pmroczko napisał na to pytanie musisz sobie sam odpowiedzieć? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogi Napisano 8 Lipca Share Napisano 8 Lipca Jak nie chcesz go kończyć , to ja bym go odkupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 8 Lipca Share Napisano 8 Lipca Świetny, nic tylko dłubać dalej toż to klasyka i pole do popisu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanSerce Napisano 9 Lipca Autor Share Napisano 9 Lipca 17 godzin temu, ogi napisał: Jak nie chcesz go kończyć , to ja bym go odkupił napisalem wiadomosc priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pierre_dolin Napisano 10 Lipca Share Napisano 10 Lipca Kończ waść, wstydu oszczędź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanSerce Napisano 11 Lipca Autor Share Napisano 11 Lipca nie mam zadnego doswiadczenia w cywilnych tematach , i boje sie, ze lakier zle poloze 16 godzin temu, pierre_dolin napisał: Kończ waść, wstydu oszczędź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 11 Lipca Share Napisano 11 Lipca Eeee, wywal silniczek i jedziesz z koksem! Matowym go najwyżej pomalujesz, modne teraz takie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanSerce Napisano 11 Lipca Autor Share Napisano 11 Lipca 35 minut temu, Lipstein napisał: Eeee, wywal silniczek i jedziesz z koksem! Matowym go najwyżej pomalujesz, modne teraz takie! jak mnie wlasnie ten silniczek mocno zainteresowal, i swiecace przednie lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 12 Lipca Share Napisano 12 Lipca Lampy zostaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi