Lunch896tearful Napisano 12 Lipca Share Napisano 12 Lipca Witam, zaczynam budowe mojego drugiego modelu tym razem padlo na MiG-29 od Trumpetera. Do modelu dokupilem blaszki eduarda, zestawy kalkomani od model maker, farby olejne, metalizer od ak, farby tamiya i gunze i nowy aerograf. Zapraszam do śledzenia warsztatu. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunch896tearful Napisano 14 Lipca Autor Share Napisano 14 Lipca tak wyszedl fotel. wiem ze te pasy srednio pasuja do polskich migow ale nie chcialem ich malowac poniewaz podobaly mi sie ich detale. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 15 Lipca Share Napisano 15 Lipca Fotel fajnie wygląda. Będę podglądął. Powodzenia w budowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunch896tearful Napisano 18 Lipca Autor Share Napisano 18 Lipca wybaczcie slabej jakosci zdjecia ale w rzeczywistości dysze wygladaja o wiele lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunch896tearful Napisano 22 Lipca Autor Share Napisano 22 Lipca 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunch896tearful Napisano 25 Lipca Autor Share Napisano 25 Lipca szybkie zdjecia kokpitu przed zamknieciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunch896tearful Napisano 25 Lipca Autor Share Napisano 25 Lipca pasy fotela postanowilem jednak przemalować zeby merytorycznie sie to jakos zgadzało (chyba) bo nie do konca wiem jakiego koloru byly w migu z nr bocznym 38 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzeM Napisano 31 Lipca Share Napisano 31 Lipca (edytowane) Fajnie. Będę kibicował, sam buduję 38 z zestawu GWH (i równolegle ukraińksiego 9-13 z Trumpka). Który robisz wariant malowania i wyposażenia? Ja robię pasy pomarańczowe, jak na zdjęciu. Edytowane 31 Lipca przez GrzeM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunch896tearful Napisano 31 Lipca Autor Share Napisano 31 Lipca robie najnowsze malowanie to które wyslales, nad wyposazeniem jeszcze sie nie zastanawialem a pasy zostawiam tak jak sa nie bede juz zmienial. rowniez zycze powodzenia w budowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzeM Napisano 1 Sierpnia Share Napisano 1 Sierpnia (edytowane) Dzięki. Zwróć uwagę na anteny IFF - w tym malowaniu miał oba warianty NATOwskie czyli podwójną (jak na zdjęciu powyżej) i poczwórną (fot. poniżej) jak F-16. ( to te dynksy na nosie przed kabiną) Tu jeszcze raz starsza wersja IFF: Edytowane 1 Sierpnia przez GrzeM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunch896tearful Napisano 2 Sierpnia Autor Share Napisano 2 Sierpnia staralem sie zrobic taka jakby powgniatana strukture ocencie czy sie udalo i jeszcze mam pytanie czy robic cos z tym otworem na dole bo przewiercilem go i nie wiem czy tak ma zostac czy czyms to w srodku wypelnic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 2 Sierpnia Share Napisano 2 Sierpnia 3 godziny temu, Lunch896tearful napisał: czy robic cos z tym otworem na dole bo przewiercilem go i nie wiem czy tak ma zostac czy czyms to w srodku wypelnic Ma być pusty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunch896tearful Napisano 7 Sierpnia Autor Share Napisano 7 Sierpnia w miare mozliwosci dorobilem te anteny z tylu za kabina, jeszcze ich nie przyklejalem wiec jesli trzeba cos poprawic to mowcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 7 Sierpnia Share Napisano 7 Sierpnia 33 minuty temu, Lunch896tearful napisał: Ta mała nie za bardzo podobna do oryginału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunch896tearful Napisano 7 Sierpnia Autor Share Napisano 7 Sierpnia 58 minut temu, Grzes napisał: Ta mała nie za bardzo podobna do oryginału. wlasnie chyba bede musial ja zmienic bo juz bardziej wyszlifowac jej nie moglem i wyslizgiwala mi sie z rąk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 7 Sierpnia Share Napisano 7 Sierpnia Tak to wygląda z boku: A tak prawie z przodu: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunch896tearful Napisano 9 Sierpnia Autor Share Napisano 9 Sierpnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunch896tearful Napisano 10 Sierpnia Autor Share Napisano 10 Sierpnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunch896tearful Napisano 11 Sierpnia Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 11 Sierpnia Share Napisano 11 Sierpnia Podglądam od dłuższego czasu, detalowanie to ja lubię . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 11 Sierpnia Share Napisano 11 Sierpnia Ja tak w kwestii formalnej - trzeba skrócić golenie podwozia głównego bo inaczej będzie stał jakby mu silniki wyjęli. Najlepiej skrócić na amortyzatorze. Ktoś gdzieś kiedyś pisał, że Trębacz dał je w wersji nie obciążonej czyli za długie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunch896tearful Napisano 11 Sierpnia Autor Share Napisano 11 Sierpnia 57 minut temu, abtb napisał: Ja tak w kwestii formalnej - trzeba skrócić golenie podwozia głównego bo inaczej będzie stał jakby mu silniki wyjęli. Najlepiej skrócić na amortyzatorze. Ktoś gdzieś kiedyś pisał, że Trębacz dał je w wersji nie obciążonej czyli za długie. slyszalem o tym ale jak przymierzam to wyglada to w porzadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunch896tearful Napisano 12 Sierpnia Autor Share Napisano 12 Sierpnia juz wszytsko sklejone zaszpachlowane jeszcze kokpit trzeba ogarnąć zamaskowac szkielko i w tym tygodniu pewnie wleci podklad 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunch896tearful Napisano 12 Sierpnia Autor Share Napisano 12 Sierpnia ogolnie golym okiem te bezpieczniki wygladaja dobrze tylko aparat tak uwydatnil niedoskonałości 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunch896tearful Napisano 13 Sierpnia Autor Share Napisano 13 Sierpnia dorobilem ta antenę o ktorej przypomnial mi kolega wyzej, nie wyszla doskonala ale jakos ujdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi