tornado Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Ufff nareszcie ukończyłem budowę tego kolosa Nie będę rozpisywał się co i jak - wszystko na temat modelu znajdziecie w relacji z budowy. Mam nadzieję, że nie będziecie krzyczeć na mnie za tak dużą porcję fotek Życzę miłego ogladania - komentarze szczególnie te krytyczne mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redline Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Jak zobaczyłem silnik to musiałem schylać się po szczękę. Piękny kolos. A powłoka lakiernicza powala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikey Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Cudo! Naprawdę wykonanie świetne, taki rozmiar daje pole do popisu. Marzy mi się od dawna jakiś amerykaniec w tak dużej skali. Albo i kilka... Mam nadzieje, ze jak już coś takiego będę posiadał to efekt końcowy choć trochę dorówna Twojemu poziomowi pracy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Tu nie ma co krytykować Po prostu ideał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Połysk na kaście rządzi Lasacja mózgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirGenerale Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Po prostu piękny w każdym calu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Piękny model Silnik rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwendacz Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Co wy z tym silnikiem. Kupił se na allegro jakiś używany silnik wziął jakąś magiczną miksturę i go pomniejszył. Proste ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t310 Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Zgadzam się z przedmówcą. Mam nadzieje ze bede kiedyś taki dobry jak inni forumowicze. Kasta hmm..... co ja miałem powiedzieć ?? A tak już wiem kasta rządzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Gratuluje udanego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Nic dodać,nic ująć . Po prostu piękny P.S. A gdzie fotki silnika modelu ,bo te co Pan dodał to chyba z oryginału pochodzą Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 A beautiful machine Szkoda, że zrezygnowałeś z kalek na masce, ale i tak jest piękny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Congratulations . Gratuluję tak fajnego modelu, a zwłaszcza lakieru i silnika xD . Super wygląda ten Trans AM . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 15 Października 2008 Autor Share Napisano 15 Października 2008 dzięki koledzy za Wasze opinie Szkoda, że zrezygnowałeś z kalek na masce, ale i tak jest piękny Nie zrezygnowałem - dorabiane kalkomanie nie zdały egzaminu ale ciągle śledzę aukcje w nadziei, że ktoś będzie miał takie na zbyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banshee777 Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 A może to już najwyższy czas, aby aerograf nie służył tylko do nakładania jednolitych warstw lakieru? . Dobra, sam bym się pewnie malowania feniksa nie podjął, ale zawsze mogę pomotywować. A model? Świetna robota! Niczym prawdziwy i chyba jedyna rzecz, która pozwala mi w łatwiejszy sposób zidentyfikować zminiaturyzowanego "oszusta", to brak imitacji żarówek (taka krytyka na siłę ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 15 Października 2008 Autor Share Napisano 15 Października 2008 (edytowane) Wojtku niestety nie mam talentu artystycznego, obawiam się że nawet z narysowaniem miał bym problem Planowałem montaż żarówek (diody), tylko jakoś o nich zapomniałem Edytowane 19 Października 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Października 2008 Share Napisano 16 Października 2008 Aż się chce do niego wsiąść, odpalić silnik i, zrywając asfalt, pomknąć w siną dal, legendarną Route 66... (z jakąś głupią, tlenioną blondyną o urodzie miss na siedzeniu pasażera). Piękny model Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LEOPARD1974 Napisano 16 Października 2008 Share Napisano 16 Października 2008 Pieknie wykonany model,bardzo realistyczny,niemam do czego się przyczepić.Chcialbym kiedyś taki poziom osiągnąć.Tak trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maslo Napisano 17 Października 2008 Share Napisano 17 Października 2008 Świetny model a możesz zrobic zdjęcie z modelem sklai 1:24 dla porównania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 17 Października 2008 Autor Share Napisano 17 Października 2008 Świetny model a możesz zrobic zdjęcie z modelem sklai 1:24 dla porównania? Dzięki Postaram się wykombinować jakiś model osobówki w 1:24 i wtedy zrobię zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikey Napisano 17 Października 2008 Share Napisano 17 Października 2008 Po długości jest chyba 2x dłuższy od skali 1:24? Dobre zdjęcie jest w dziale warsztatowym, gdzie "maleństwo" stoi ze swoim twórcą w tle. Mi to dało pogląd na ogrom sprawy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 17 Października 2008 Share Napisano 17 Października 2008 Andrzeju a robiłeś kiedyś porównanie tego kolosa z Steyerem w 1:24. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 17 Października 2008 Autor Share Napisano 17 Października 2008 Po długości jest chyba 2x dłuższy od skali 1:24? Dobre zdjęcie jest w dziale warsztatowym, gdzie "maleństwo" stoi ze swoim twórcą w tle. Mi to dało pogląd na ogrom sprawy ;) TRANS-AM jest w skali 1:8 (jego długść 62,5 cm.), a więc 3 razy większy od 1:24. Andrzeju a robiłeś kiedyś porównanie tego kolosa z Steyerem w 1:24. Robiłem - fotka ta zamieszczona jest w relacji z budowy: viewtopic.php?t=5998&postdays=0&postorder=asc&start=45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 I tu również gratuluje tobie Andrzeju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 20 Października 2008 Share Napisano 20 Października 2008 To są fotki modelu czy oryginału?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi