PUSH-UPEK Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Poprawiłem tagi - Nexus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PUSH-UPEK Napisano 15 Października 2008 Autor Share Napisano 15 Października 2008 TROCHE KULAWO TE WKLEJANKI WYSZŁY, ALE NA PEWNO MODERATOR ZROBI Z TYM PORZĄDEK !!!!!!!!!! Cos nie tak kliknąłem i aż 3 razy pojechało!!!!!!!!!! SORRY !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 zapytaj się moda czy mu się będzie chciało :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 16 Października 2008 Share Napisano 16 Października 2008 Wyczuwam ducha Battlefield Vietnam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 16 Października 2008 Share Napisano 16 Października 2008 Wyczuwam ducha Battlefield Vietnam... A ja edycji posta i świetnego "Fotosika" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 16 Października 2008 Share Napisano 16 Października 2008 Fotosik to rozpacz , czemu większość ludzi tam wklada foty?A co do figurek to nieżle , ładnie sie prezentuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jack3236 Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 na miejscu tego "jankesa" bym sie bał, że ta strzelba przy pasku wypali i z nogi zostanie mi szajs Figsy są pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Firgurki rewelka! Mają swój klimat, taki "wietnamski"... Pozdrawiam Artur PS: A o co Wam chodzi z tym fotosikiem? Podaje fotki na forum i jest git...A ze reklamy są to trudno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁukaszW Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 Jak dla mnie rewelka brakuje tylko muzyczki BF Vietnam co?? Szacun za Lucky`esy jakbyś mógł podpowiedzieć gdzie dostałeś te figurki i czy są inne (z Wietnamu oczywiście) byłbym wdzięczny pzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 Wietnamczyk ma fajne trampki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁukaszW Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 Wietnamczyk ma fajne trampki ze stadionu od Chinczyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi