chorąży Napisano 19 Lipca 2024 Napisano 19 Lipca 2024 Fajny, podoba mi się. Moze warto było by go postawic na winetce ? Na pewno by zyskał Cytuj
R_Mazzi Napisano 19 Lipca 2024 Napisano 19 Lipca 2024 Super! Bardzo ładny model tak brzydkiego pojazdu, że pięknego w swej brzydocie Tylko czy km'y na pewno powinny być w kamo? Cytuj
Evildead Napisano 19 Lipca 2024 Napisano 19 Lipca 2024 Pomalowany ciekawie, ale te liczne zacieki to tak nie bardzo, nity z przodu zostały podkreślone washem ,a te na górze już chyba nie bardzo, trochę to dziwne, przydałaby się jakaś trawka czy tam ziemia. 1 Cytuj
jaxiu Napisano 19 Lipca 2024 Autor Napisano 19 Lipca 2024 53 minuty temu, chorąży napisał: Fajny, podoba mi się. Moze warto było by go postawic na winetce ? Na pewno by zyskał Myślę, że przed Bytomiem zrobię mu podstawkę Cytuj
jaxiu Napisano 19 Lipca 2024 Autor Napisano 19 Lipca 2024 Godzinę temu, R_Mazzi napisał: Super! Bardzo ładny model tak brzydkiego pojazdu, że pięknego w swej brzydocie Tylko czy km'y na pewno powinny być w kamo? Chłodnice w maximach były zielone. Różnią się o kilka odcieni od koloru pojazdu 1 Cytuj
grzesioc Napisano 19 Lipca 2024 Napisano 19 Lipca 2024 Styrany i ładny mimo brzydoty samego pojazdu Cytuj
marcin70 Napisano 20 Lipca 2024 Napisano 20 Lipca 2024 Świetny model. Widać ze mocno eksploatowany i faktycznie potrzeba mu podstawki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi