SnajperTBG Napisano 23 Sierpnia Share Napisano 23 Sierpnia Pięknie to wygląda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 23 Sierpnia Share Napisano 23 Sierpnia Super sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 23 Sierpnia Autor Share Napisano 23 Sierpnia Prawie gotowe. Brakuje jeszcze okablowania... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 24 Sierpnia Share Napisano 24 Sierpnia A ten biały dynks to czemu inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 24 Sierpnia Autor Share Napisano 24 Sierpnia (edytowane) To jest jakaś "puszka" osłaniająca coś. Jest inna, bo wydziergałem ją z hipsu. Wyszła za duża i właśnie strugam nową. Edytowane 24 Sierpnia przez Grzegorz Grabowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 24 Sierpnia Share Napisano 24 Sierpnia A to w zestawie jej nie ma? Eryk też nie drukuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 24 Sierpnia Autor Share Napisano 24 Sierpnia W zestawie nie ma czegoś takiego, gdyż w starszej wersji, tej bez kamery, nie było takiej puszki. Eryk też nie zwrócił na to uwagi. Na górze bez puszki, na dole z puszką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 24 Sierpnia Share Napisano 24 Sierpnia No to skorygujcie zestaw Eryka, chyba najlepsze rozwiązanie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 24 Sierpnia Share Napisano 24 Sierpnia Znalezione na fejsie znajomego którego serdecznie pozdrawiam taka pierdoła a można to śmiało dorobić:) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 27 Sierpnia Autor Share Napisano 27 Sierpnia (edytowane) Dzięki za fotkę Sergio. Bazując na zdjęciach, jakie wpadły mi na dysk, najlepiej jak potrafię, odwzorowałem tą "puchę". Lepiej nie będzie... Edytowane 27 Sierpnia przez Grzegorz Grabowski 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano 27 Sierpnia Share Napisano 27 Sierpnia 6 godzin temu, Grzegorz Grabowski napisał: Dzięki za fotkę Sergio. Bazując na zdjęciach, jakie wpadły mi na dysk, najlepiej jak potrafię, odwzorowałem tą "puchę". Lepiej nie będzie... Szkoda, że zdjęcia bardzo nieostre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 29 Sierpnia Autor Share Napisano 29 Sierpnia No dobra. Czas już skończyć to pitu, pitu i brać się za malowanie. Odzyskam siły po terapii "uzdrawiającej" i odpalam aerograf. Mam nadzieję. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarDro Napisano 4 Września Share Napisano 4 Września Osłona do AIDATSa się robi Będzie dostępna u Eryka (Scale23) i dodana do zestawu do polskiego FEPa. Jak ktoś już kupił zestaw a chce takową puchę to dajcie znać 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 4 Września Autor Share Napisano 4 Września 4 godziny temu, MarDro napisał: Osłona do AIDATSa się robi Będzie dostępna u Eryka (Scale23) i dodana do zestawu do polskiego FEPa. Jak ktoś już kupił zestaw a chce takową puchę to dajcie znać A ja się tak namęczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 4 Września Share Napisano 4 Września 2 godziny temu, Grzegorz Grabowski napisał: A ja się tak namęczyłem Cierpienie uszlachetnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 4 Września Share Napisano 4 Września To supcio, że zestaw będzie uzupełniony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 4 Września Share Napisano 4 Września Dawaj za malunki Grzegorz siadaj:) ja sobie chyba też go wezmę zaraz na blat roboczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sam100 Napisano 5 Września Share Napisano 5 Września Człowiek zadowolony se siedzi, że ma konwersje do naszego FEPa ale nie......jakąś puszkę jeszcze wymyślili...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 5 Września Share Napisano 5 Września Poczekaj, może to dopiero początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 5 Września Autor Share Napisano 5 Września 10 godzin temu, enten napisał: Poczekaj, może to dopiero początek Spokojnie. Już nic więcej nie wymyślamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 7 Września Share Napisano 7 Września Ani mi się ważcie wymyślać jeszcze coś do FEPa Ja już też zadowolony siedziałem, że robota zakończona, zestaw leci w świat.. a tu nie.. Grzegorz musiał dorzucić swoje 3 grosze.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 7 Września Autor Share Napisano 7 Września 59 minut temu, Skinn3r napisał: Ani mi się ważcie wymyślać jeszcze coś do FEPa Ja już też zadowolony siedziałem, że robota zakończona, zestaw leci w świat.. a tu nie.. Grzegorz musiał dorzucić swoje 3 grosze.. Eryk, daje Ci słowo, że nie oglądam już żadnych zdjęć FEP-ów 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sam100 Napisano 7 Września Share Napisano 7 Września Godzinę temu, Grzegorz Grabowski napisał: Eryk, daje Ci słowo, że nie oglądam już żadnych zdjęć FEP-ów Trzymam Cię za słowo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 8 Września Autor Share Napisano 8 Września (edytowane) Hej. Zamiast wymyślać Erykowi kolejną robotę, wyciągnąłem sprzęt malarski i.... No właśnie zacząłem malować 🫤. Niestety, pojawiły się dwa problemy. Pierwszy? Co się do cholery stało z farbką XF-67 NATO GREEN? Kiedyś to był taki fajny, jaśniutki zielony kolorem, który dopiero po użyciu lakieru bezbarwnego, nabierał właściwego odcieniu, a dziś? Dziś farba w buteleczce jest dużo ciemniejsza, tak jakby już ktoś tam bezbarwnego nalał. Dla przykładu zdjęcie poniżej. Pierwsze, to mój Leopard 2A4, którego zbudowałem 9 lat temu, a zaraz za nim Abrams, malowany wczoraj. Dwa różne kolory Po drugie. Jakiś czas temu, kupiłem, w swoim mniemaniu porządny aero, najlepszy na świecie rozcieńczalnik, no i dobre farby. Przecież Tamki, to dobre farby. Rozcienczylem je Leveling Thinnerem i wlałem do swojego Aircobra airbrusha. I co? Ledwo nacisnąłem spust aerka, i zanim zdążyłem go odciągnąć, zauważyłem, że zamiast samego powietrza, leci od razu farba. Z tego co pamiętam, farba powinna lecieć dopiero po odciągnięciu spustu? Co się mogło stać? Ok. Teraz fotki. Na Abramsie widać niedomalowania, więc się domaluje. Na początek jednak, jak już wspomniałem, stare zdjęcie Leoparda, żeby pokazać różnice w kolorze tej samej(teoretycznie) farbki. Edytowane 8 Września przez Grzegorz Grabowski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 8 Września Share Napisano 8 Września Super robota Grzegorz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi