Adamo722 Napisano 23 Lipca Share Napisano 23 Lipca (edytowane) IAR 80 w malowaniu Grupul 8 Vanatoare Rosja 1941 Dla zainteresowanych warsztat Edytowane 29 Lipca przez Adamo722 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 23 Lipca Share Napisano 23 Lipca (edytowane) Jak dla mnie to wash nie siadł za dobrze, skala w opisie jeszcze do poprawki. Ale modelik bardzo fajny . Edytowane 23 Lipca przez barszczo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 23 Lipca Autor Share Napisano 23 Lipca (edytowane) 1 godzinę temu, barszczo napisał: Jak dla mnie to wash nie siadł za dobrze, skala w opisie jeszcze do poprawki. Ale modelik bardzo fajny . Fakt 1/48. Wash poprawiłem ile mogłem i już nie chciałem pogorszyć Edytowane 23 Lipca przez Adamo722 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 23 Lipca Share Napisano 23 Lipca Może i można było bardziej poszaleć z brudzeniami, ale i tak ładna rzecz Tobie wyszła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 24 Lipca Share Napisano 24 Lipca Ładna rzecz, mało spotykany modelik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 19 Sierpnia Share Napisano 19 Sierpnia Bardzo fajny, taki kolorowy Natomiast mógłby być ciut bardziej przybrudzony. Ale i tak bardzo mi się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 19 Sierpnia Share Napisano 19 Sierpnia Bardzo ładny model. Podoba mi się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi