makinen Posted August 2, 2024 Share Posted August 2, 2024 Koniec- emocje większe przy oczekiwaniu na sam model, jak i przy budowie. O rozterkach, rozczarowaniach, plusach i minusach napomknąłem w warsztacie. baza ICM- dodałem koła, stolik i radio z Bronco. Fotele z Academy. Kierunkowskazy i pasy bezpieczeństwa Quinta 3D. Kalkomanie to miś Bronco, Tamiya i Quinta Studio. Szpargały na pakę i tyle. Tym samym- jak wspomniałem, dla kogoś, kto chce mieć fajnego humvee na półce, ale nie jest pasjonatem tematu propozycja bardzo ciekawa. Ponieważ nie udało mi się zdobyć plandeki do budowy polskiego Tumaka wystawiam swój drugi egzemplarz na sprzedaż. Cena sklepowa -10% 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted August 2, 2024 Author Share Posted August 2, 2024 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted August 19, 2024 Share Posted August 19, 2024 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted August 19, 2024 Share Posted August 19, 2024 Pierwszy ICM skończony w galerii... Fajnie wyszedł, tylko ta siatka jakaś taka jak za mała szmatka naciągnięta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertmodelarz Posted August 20, 2024 Share Posted August 20, 2024 21 godzin temu, mandrivecs napisał: Pierwszy ICM skończony w galerii... Fajnie wyszedł, tylko ta siatka jakaś taka jak za mała szmatka naciągnięta... Siatka jest OK - to pojazd do działań specjalnych, a nie Star 266 z transportem gaci do pralni garnizonowej. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrju Posted August 20, 2024 Share Posted August 20, 2024 Super. Podoba się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts