makinen Napisano 2 Sierpnia Share Napisano 2 Sierpnia Koniec- emocje większe przy oczekiwaniu na sam model, jak i przy budowie. O rozterkach, rozczarowaniach, plusach i minusach napomknąłem w warsztacie. baza ICM- dodałem koła, stolik i radio z Bronco. Fotele z Academy. Kierunkowskazy i pasy bezpieczeństwa Quinta 3D. Kalkomanie to miś Bronco, Tamiya i Quinta Studio. Szpargały na pakę i tyle. Tym samym- jak wspomniałem, dla kogoś, kto chce mieć fajnego humvee na półce, ale nie jest pasjonatem tematu propozycja bardzo ciekawa. Ponieważ nie udało mi się zdobyć plandeki do budowy polskiego Tumaka wystawiam swój drugi egzemplarz na sprzedaż. Cena sklepowa -10% 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 2 Sierpnia Autor Share Napisano 2 Sierpnia 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 19 Sierpnia Share Napisano 19 Sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 19 Sierpnia Share Napisano 19 Sierpnia Pierwszy ICM skończony w galerii... Fajnie wyszedł, tylko ta siatka jakaś taka jak za mała szmatka naciągnięta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 20 Sierpnia Share Napisano 20 Sierpnia 21 godzin temu, mandrivecs napisał: Pierwszy ICM skończony w galerii... Fajnie wyszedł, tylko ta siatka jakaś taka jak za mała szmatka naciągnięta... Siatka jest OK - to pojazd do działań specjalnych, a nie Star 266 z transportem gaci do pralni garnizonowej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 20 Sierpnia Share Napisano 20 Sierpnia Super. Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi