Super Moderator jawkers Napisano 3 Sierpnia Super Moderator Share Napisano 3 Sierpnia Witam. Przedstawiam wam niedawno ukończony model, Tank Mk.I w skali 1:72 z firmy MB. Wineta przedstawia zakopany i opuszczony czołg biorący udział w Bitwie nad Sommą w 1916 roku. Budowa modelu trwała z przykrymi przerwami ponad 5 lat. Model ten dedykuję mojemu przyjacielowi Stefanowi. Zapraszam do oglądania. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Sierpnia Share Napisano 3 Sierpnia No pięknie to wyszło. Chylę czoła! Błotko tak realistyczne, że aż by się chciało go z niego wyciągnąć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 3 Sierpnia Share Napisano 3 Sierpnia Fantastyczna robota, ma się wrażenie że dotknięcie tego błota ubrudzi palce . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 3 Sierpnia Share Napisano 3 Sierpnia Świetny. Super robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 3 Sierpnia Share Napisano 3 Sierpnia Washa spod błota nie widać ale jestem na tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 5 Sierpnia Share Napisano 5 Sierpnia Zajefajnie wyszła ta scenka. Już pisałem w warsztacie, podziwiam odwagę z błotem. Wyszło zacnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi