tenzan Napisano 15 Sierpnia Share Napisano 15 Sierpnia Maszyna skończona jakiś czas temu, warsztat można zobaczyć tu: Samolot oceniam jako przyjemny w sklejaniu, może nie dla kompletnego nowicjusza, ale jest bardzo OK. Dużo detali (szkoda, że nie widać wszystkich szczegółów wnętrza po zamknięciu modelu), no i sylwetka B-25 ładną jest. Zapraszam do skromnej galerii, jako że w dziedzinie latających Hamerykanów jestem laikiem, krytyka mile widziana. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 15 Sierpnia Share Napisano 15 Sierpnia Ładny. Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 15 Sierpnia Share Napisano 15 Sierpnia Bardzo ładny, nawet szkło pasuje. Jestem na tak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 15 Sierpnia Share Napisano 15 Sierpnia Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 15 Sierpnia Share Napisano 15 Sierpnia A fe! Niepomalowana wieżyczka. Nie no żart, dobrze jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 15 Sierpnia Share Napisano 15 Sierpnia Fajny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi