Barthass Napisano 17 Listopada 2008 Share Napisano 17 Listopada 2008 Chodzi mi o przelamanie troszke tej monotoni jednego koloru. Hah, znam ten ból, i dlatego w moim Achzaricie malowałem na czerwono co się dało, (oczywiście zgodnie z fotografiami). Ha caly ten bliski wschod jest jak dziki zachod, wiec i chlopaki pojazdy z Mad Maxa sobie robia. I dlatego kocham tą tematykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 21 Listopada 2008 Autor Share Napisano 21 Listopada 2008 Niewiele zrobilem przez ostatni tydzien, pojazd spadl z biurka i musialem prostowac i dorabiac od nowa niektore czesci. Nadal nie przebrnelem przez gaski, ale za to pobawilem sie troche pigmentami jak wyszlo nie jestem pewien, ocencie sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 pigmenty ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi