Ksavii10 Napisano 25 Sierpnia Share Napisano 25 Sierpnia (edytowane) Witam. Po małym braku aktywności na forum przyszedł czas na kolejny warsztat. Tym razem wybór padł na krokodyla ze wschodu. Upatrzyłem sobie polskie malowanie z numerem 461 z tym że jest to wersja D a zvezda robi wersję V więc pojawią się pytanie czy da się w jakiś łatwy sposób zrobić z modelu zvezdy wersję D? Edytowane 25 Sierpnia przez Ksavii10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 25 Sierpnia Share Napisano 25 Sierpnia A dlaczego akurat tego, a nie jakiegoś W w podobnym kamuflażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ksavii10 Napisano 25 Sierpnia Autor Share Napisano 25 Sierpnia 3 godziny temu, Wymysl napisał: A dlaczego akurat tego, a nie jakiegoś W w podobnym kamuflażu? Tak mi się jakoś spodobał. Ale możliwe że zmienię zdanie i zdecyduje się na któregoś z poniższych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ksavii10 Napisano 27 Sierpnia Autor Share Napisano 27 Sierpnia Pierwsze postępy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ksavii10 Napisano 2 Września Autor Share Napisano 2 Września W dniu 26.08.2024 o 00:28, Ksavii10 napisał: Tak mi się jakoś spodobał. Ale możliwe że zmienię zdanie i zdecyduje się na któregoś z poniższych zdecydowałem że robie wersję V Na 90% będzie w tym malowaniu: kokpit prawie zrobiony, wzbogaciłem go kalkami 3D od quinta studio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 2 Września Share Napisano 2 Września 35 minut temu, Ksavii10 napisał: robie wersję V Po naszemu, jak napisał powyżej Kolega @Wymysl prawidłowo oznacza się jako W. W dniu 25.08.2024 o 18:05, Ksavii10 napisał: czy da się w jakiś łatwy sposób zrobić z modelu zvezdy wersję D? Nie wiem czy jest to łatwy sposób, ale są konwersje do wersji D. Np. taka: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 3 Września Share Napisano 3 Września 20 godzin temu, Grzes napisał: Po naszemu, jak napisał powyżej Kolega @Wymysl prawidłowo oznacza się jako W. Nie wiem czy jest to łatwy sposób, ale są konwersje do wersji D. Np. taka: A wiesz może gdzie to zanabyć drogą kupna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Września Share Napisano 3 Września 28 minut temu, Mitrandir napisał: A wiesz może gdzie to zanabyć drogą kupna? Prossssz: https://www.mojehobby.pl/products/Mil-Mi-24D-Hind-upgrade-set-for-Zvezda-and-Eduard.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 3 Września Share Napisano 3 Września Ależ ty Grześ jesteś szybki jak błyskawica... Ciekawe,bo ja szukałem i mi się nie wyświetliło. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 3 Września Share Napisano 3 Września przypominam do znudzenia - Mi-24 nie posiadła butli ppoz po lewej stronie!!!!! chyba ze ktoś mi zdjęcie pokaże, prawdopodobnie będzie to jedyny egz. na świecie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Września Share Napisano 3 Września 5 godzin temu, Mitrandir napisał: Ależ ty Grześ jesteś szybki jak błyskawica... Takie winko kiedyś było "Szybki Grześ" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi