bart207skw Napisano 29 Sierpnia Share Napisano 29 Sierpnia (edytowane) Witam. W końcu udało mi się dobrnąć do końca z tym modelem. To najdłużej przeze mnie robiony model. Około 3,5 roku. Borykał się z brakiem weny, rocznym remontem i brakiem weny. Ale jest. Trochę ucierpiał na składowaniu podczas remontu - zmatowiły się szyby - odratowałem ile się dało; trochę kalka się pouszkadzała - na szczęście nie widać tego na modelu. Jedynie pastelowe koła royal marine musiałem zastąpić mniejszymi i bardziej jaskrawymi. Sam model sklejało się nie najgorzej - jak go rozpocząłem to było to wyzwanie i nie wszystko wyszło - widzę to z perspektywy czasu. Model malowany ręcznie farbami: Hataka Blue, Pactra, Ammo Tak więc zapraszam do oglądania i komentowania. Edytowane 1 Września przez bart207skw 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 29 Sierpnia Share Napisano 29 Sierpnia Spory wiatrak, podoba się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 30 Sierpnia Share Napisano 30 Sierpnia Kawał dobrej roboty Krzychu. Zdjęcia super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 30 Sierpnia Share Napisano 30 Sierpnia Świetny model. Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 30 Sierpnia Share Napisano 30 Sierpnia jak na pędzel to bardzo ładnie zmalowany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzejo Napisano 31 Sierpnia Share Napisano 31 Sierpnia Uwielbiam ta maszynę i każdy jej model cieszy moje oko , zwłaszcza ze moja od xxx czasu w permanentnym postoju.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 1 Września Share Napisano 1 Września ITELERI ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 1 Września Autor Share Napisano 1 Września Godzinę temu, _OldMan_ napisał: ITELERI ????? A co literówki nie można zrobić? Dzięki za info. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi