kolejny-Wojtek Napisano 31 Sierpnia Share Napisano 31 Sierpnia Model stareńki, zrobilem jak wyszedł (strzelam jakieś 10-12 lat temu), malowanie proste bo czarne, kalki od producenta, położyły sie przednio. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 31 Sierpnia Share Napisano 31 Sierpnia (edytowane) Bardo fajny model. Uwielbiam malowania okazjonalne. Fajnie, że nie jest to kolejny typowy Tornado. Edytowane 31 Sierpnia przez Staryfajter1954 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 31 Sierpnia Share Napisano 31 Sierpnia No bardzo efektowny modelki, dość delikatne linie podziałów - aż nietypowo delikatne jak na 144 (jak bym nie wiedział to bym pomyślał że jakiś starszy prosty zestaw w 72) Pozdr ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 31 Sierpnia Share Napisano 31 Sierpnia Super maluch! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 31 Sierpnia Share Napisano 31 Sierpnia Fajne maleństwo Mi modele w 1/144 nie wychodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolejny-Wojtek Napisano 31 Sierpnia Autor Share Napisano 31 Sierpnia Przepraszam szanownych, mea culpa, popełniłem błąd w tytule- już naprawiony . To jest skala 1/72.. Hm, o ile sobie przypominam wczoraj nie byłem pod wpływem jak robiłem ten temat. Musiała byc jakaś inna pomrocznośc. No ale jak dowiódł Stanowski- nie wierzcie internetom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi