Thalgonis Napisano 12 Września Share Napisano 12 Września Hejka, historię tego samolotu chyba wszyscy znają, więc tylko w dużym skrócie: samolot został „przejęty” w 1945 roku przez polski Dywizjon 318 „Gdański” za.... 2 butelki burbona Został przemalowany na barwy brytyjskie. A szczegóły opisane są TUTAJ 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 13 Września Share Napisano 13 Września Miodzio. Merytorycznie to u mnie słabizna ale podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 13 Września Share Napisano 13 Września Całość bardzo OK, nawet krateczka poszła weg. Lufy bezwzględnie do poprawki, o śmigle nie wspomnę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 13 Września Share Napisano 13 Września (edytowane) Konstrukcyjnie bardzo ładna robota, podoba się! A co mi nie pasuje (osobista opinia): KM-y ewidentnie chcą zwiać z samolotu, śmigło jest w gorszym stanie niż u Chorwata., wyparował gdzieś maszt anteny. Kołpak był chyba jednak nieco staranniej zamalowany (ale to spekulacja, bo mam tylko jedno zdjęcie, na którym widać jednie "lekko" przebijający poprzedni wzór). Na żadnym z ujęć i filmie nie widać dobrze świateł pozycyjnych, wyglądają na całkiem zamalowane??? Ciekawy temat, spróbuję z nim zmierzyć w 1:72, dzięki za inspirację. Pozdrawiam, Marcin Edytowane 13 Września przez kelly9mm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 13 Września Share Napisano 13 Września Chyba przeszedłeś na masówkę i nie sprawdzasz Takie błędy psują efekt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 13 Września Share Napisano 13 Września Aż zasubskrybowałem kanał! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 13 Września Share Napisano 13 Września Taki mesiek mi się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 14 Września Share Napisano 14 Września W dniu 13.09.2024 o 10:40, kelly9mm napisał: Ciekawy temat, spróbuję z nim zmierzyć w 1:72, dzięki za inspirację. Pozdrawiam, Marcin Nie wiem jak z dostępnością, ale w "siedem-dwójce" kalki wydał ModelMaker http://www.modelmaker.com.pl/Polish-Messerschmitt-s/23/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PioBan Napisano 14 Września Share Napisano 14 Września Kalki ModelMaker już od dawna są niedostępne. W tej chwili chyba jedyną opcją jest zestaw Exotic Decals ED72009. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi