KwasnyZozol14 Napisano 30 Sierpnia Napisano 30 Sierpnia Piekne wykonanie! Widać modelarskie rzemiosło a sztrachecle podkreslaja szczegolowosc i miniaturyzacje elementow dajac doskonaly obraz wysilku i potu wlozonego w prace. Tylko tak dalej! Cytuj
Lipa Napisano Niedziela o 15:27 Napisano Niedziela o 15:27 Żeby nie było, że tylko wypisuje gupoty i robię dobre wrażenie... Pierwsze łoszobrudy. Jeszcze zrobię jakieś delikatne korekty przed kamieniami z czajnika. Na sam koniec jeszcze go dojadę kredkami AK. Brakuje oczywiście magazynków do działka, wasserbombenów i puszki na zapasowy kompas o której kompletnie zapomniałem. Jak nie zapomnę to dokleję ją już bez pajacowania na sam koniec. Jak będzie się chciało to jeszcze jakichś matrosów dołożę. Jak Bóg i 665 pozostałych, rozumISZ, dopomoże to galeria powinna być na koniec ttygodnia. CDN 2 Cytuj
Szydercza Gała Napisano Niedziela o 16:05 Autor Napisano Niedziela o 16:05 No i bardzo sympatycznie, tylko po co było sie z tym taj długo je... ? Cytuj
Lipa Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Szlag trafił mi specyfiki od miga i ak zmuszając do improwizowania. Do tego widać, że wyszedłem z wprawy. Coś tam może jeszcze bym podratował po matowym lakierze kredkami ciapanymi z pędzla. Co myślicie, zmywać to? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi