Raflos Napisano 22 Października 2008 Share Napisano 22 Października 2008 Nowy tu jestem, zamiast sie przedstawiac przedstawie co jakis czas temu zmontowalem. Bm-21 ICM, 1:72, w zalozeniu z jakiejs tam niezidentyfikowanej rosyjskiej jednostki gdzies tam w Czeczeni czy Gruzji. Model prosto z pudla plus trochu drutu, pedzlem malowany. T72 Revella sie powoli buduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 22 Października 2008 Share Napisano 22 Października 2008 Jak pindzlem to Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 22 Października 2008 Share Napisano 22 Października 2008 jak na 1:72 to very good nawet w 1:35 byłby bardzo dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raflos Napisano 22 Października 2008 Autor Share Napisano 22 Października 2008 Podziekowal serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 22 Października 2008 Share Napisano 22 Października 2008 Bardzo fajnie ten Grad wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 22 Października 2008 Share Napisano 22 Października 2008 Bardzo fajny modelik ci wyszedł. Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 22 Października 2008 Share Napisano 22 Października 2008 wow, fajny i jeszcze pędzelek... powzoruję się bo na razie też macham włoskami ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 22 Października 2008 Share Napisano 22 Października 2008 fajny fajne cieniowanie ale podstawka, jeżeli to błoto to koła powinny być troszku zanurzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 22 Października 2008 Share Napisano 22 Października 2008 tak teraz patrze i wydaje mi sie że prawe koło drugiej osi jest troche krzywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 22 Października 2008 Share Napisano 22 Października 2008 Mocne wejście, nie ma co. Oczywiście w sensie pozytywnym. Długo już modelujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 22 Października 2008 Share Napisano 22 Października 2008 No i Gitara Kolego Model pięknie pomalowany. Gratulacje!! Rzadko mi się zdarza chwalić tak na wejście, ale Twój Grad na to zasługuje. Oczywiście drobne mankamenta wytknęli już moi przedmówcy. Niemniej jednak BRAWO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 22 Października 2008 Share Napisano 22 Października 2008 Łtwo mi mówić, ale jak mogę coś poradzić, to jest ciut za czysty, na pakę pewnie włażą te wojaki, więc trochę błotka i kurzu by nie zaszkodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 22 Października 2008 Share Napisano 22 Października 2008 Śliczny, jeżeli można tak powiedzieć o tym brzydkim pojeździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raflos Napisano 22 Października 2008 Autor Share Napisano 22 Października 2008 To tak, to dopiero drugi model jaki skleilem, wiem ze ma pare nie dostatkow, ale jestem z niego zadowolony. Mam nadzieje ze nastepny bedzie lepszy, powoli sie buduje T72 revella i jeszcze raz thx za wszystkie opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 22 Października 2008 Share Napisano 22 Października 2008 To jak tak uważasz to zostaw go i tyle, i tak jest super, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 22 Października 2008 Share Napisano 22 Października 2008 Modeli naprawde dobry czysto sklejonby i fajnie pomalowany bez przesadyzmu. Mierzu dlaczego grad ci sie nie podoba ten ryjek ma super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 22 Października 2008 Share Napisano 22 Października 2008 no super wyszedl,bardzo mi sie podoba sucho pedzlowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 ...jeżeli można tak powiedzieć o tym brzydkim pojeździe. Grad brzydki? To bardzo fajny pojazd! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 Fajny model. Jeden z najlepiej pomalowanych pędzlem jakie w życiu widziałem. Raflos: mam prośbę: weź suwmiarkę i zmierz dla mnie średnicę zewnetrzną kół oraz ich grubość. Nie chodzi mi bynajmniej o żadne testy dokładności. Po prostu szukam odpowiednich kół do pewnego projektu a te potencjalnie mogłyby się nadać. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 buduje T72 revella w jakim malowaniu ? sugeruje iracki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raflos Napisano 23 Października 2008 Autor Share Napisano 23 Października 2008 Oka kola pomierze ale poznym wieczorem jak wroce z pracy A T72 bedzie iracki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kabanos Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 Wrażenia budzi pozytywne:) I w końcu to stary dobry pędzel:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurayahip Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 Wyszło Ci ekstra ... tylko to zapasowe koło za kabiną trochę zbyt razi nowością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 a i znowu sie czepie troche zaczyste zawieszenie w porównaniu do kół, widać na fotce na której widać pióra, ale to da sie poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 Mierzu dlaczego grad ci sie nie podoba ten ryjek ma super. A czy samochód ma być do jazdy, czy na konkurs piękności? Jest brzydki w sensie: siermiężny, duży jakby wyciosany z drewna ,jak większośc rosyjskich pojazdów. Brzydki nie oznacza jednak, że nie jest dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi