MAREK74 Napisano 5 Października Share Napisano 5 Października (edytowane) Świeżo skończony model. Crusader w wersji J w malowaniu VF-24 Fighting Renegades z lotniskowca USS Hancock z 1972 roku. Samolot dotrwał do emerytury (co w tym typie samolotu nie było oczywistością, gdyż wiele zostało utraconych w wypadkach) i został sprzedany do Francji jako dawca części. Do modelu dodałem dedykowane blaszki, metalową rurkę pitota, żywiczne wloty powietrza na dyszy silnika, żywiczne Sidewindery oraz kalkomanie Microscale i chorągiewki RBF. Do tego praca własna w waloryzowaniu, głównie komór podwozia i skrzydła. Malowany MR Hobby C315 i Tamiya XF-2, brudzenie olejami i tuszami Tamiya, a całość lakierowana GX-113 z domieszką GX-100. Model był na ostatnim Mityngu modelarskim w Dęblinie. Link do warsztatu - F-8J Crusader Miłego oglądania. Edytowane 5 Października przez MAREK74 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 5 Października Share Napisano 5 Października Świetna praca, bardzo się podoba. Gratulacje za wyróżnienie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel.G Napisano 6 Października Share Napisano 6 Października Widziałem na żywo, bardzo ładny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 6 Października Share Napisano 6 Października Bardzo ładna 'Ef ósemka' 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 6 Października Share Napisano 6 Października Podoba mi się Gratuluję wyróżnienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 7 Października Share Napisano 7 Października Prześliczny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK74 Napisano 14 Października Autor Share Napisano 14 Października Dziękuję serdecznie za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi