MAREK74 Napisano 5 Października 2024 Napisano 5 Października 2024 (edytowane) Świeżo skończony model. Crusader w wersji J w malowaniu VF-24 Fighting Renegades z lotniskowca USS Hancock z 1972 roku. Samolot dotrwał do emerytury (co w tym typie samolotu nie było oczywistością, gdyż wiele zostało utraconych w wypadkach) i został sprzedany do Francji jako dawca części. Do modelu dodałem dedykowane blaszki, metalową rurkę pitota, żywiczne wloty powietrza na dyszy silnika, żywiczne Sidewindery oraz kalkomanie Microscale i chorągiewki RBF. Do tego praca własna w waloryzowaniu, głównie komór podwozia i skrzydła. Malowany MR Hobby C315 i Tamiya XF-2, brudzenie olejami i tuszami Tamiya, a całość lakierowana GX-113 z domieszką GX-100. Model był na ostatnim Mityngu modelarskim w Dęblinie. Link do warsztatu - F-8J Crusader Miłego oglądania. Edytowane 5 Października 2024 przez MAREK74 28 Cytuj
barszczo Napisano 5 Października 2024 Napisano 5 Października 2024 Świetna praca, bardzo się podoba. Gratulacje za wyróżnienie . 1 Cytuj
Pawel.G Napisano 6 Października 2024 Napisano 6 Października 2024 Widziałem na żywo, bardzo ładny. 1 Cytuj
mig Napisano 6 Października 2024 Napisano 6 Października 2024 Podoba mi się Gratuluję wyróżnienia. 1 Cytuj
MAREK74 Napisano 14 Października 2024 Autor Napisano 14 Października 2024 Dziękuję serdecznie za opinie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi