SnajperTBG Napisano 10 Października Share Napisano 10 Października Hmm reklama swojego peteka w cudzym wątku tak średno wygląda... No żeby on był jeszcze zdetalowany... Na 1:72 spoko ale w 1:35 to mu dużo brakuje. Po Konwersji 2PL ustawiam się również w kolejkę po peteka od Sasini Bo to będzie kolejny hicior z tej marki !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan_Kurt Napisano 10 Października Share Napisano 10 Października 6 minut temu, KP.Taurus napisał: Kapitanie, ależ to to samo https://www.scalemates.com/pl/kits/das-werk-dw35032-t-72m--1396732 Das Werk to tylko przepakowało Amusinga bez wnętrza Wiem. Ino mi chodziło, że zlituj sie z wnętrzem. To już za mocne będzie. A tak na poważnie, to tam jest nie wiele widocznych zmian. Kamera nocna, dodatkowy pulpit działona, pulpit Obry, no i ewentualnie jeszcze radio z interkomem, ale to zależnie od wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP.Taurus Napisano 10 Października Share Napisano 10 Października Wiem, te parę drobiazgów zapewne da się zrobić we własnym zakresie w razie pilnej potrzeby. ale gdyby były dostępne w zestawie nawet jako opcja to byłaby dla niektórych z nas wartość dodana. A pytam bo akurat u mnie taki Amusing z pierwszego pudełka leży u mnie w magazynku. Gdyby się dało to dodać do zestawu to super, a jeśli nie to trudno. Rozumiem że wszystko zależy od tego czy klienci na takie dodatki się znajdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan_Kurt Napisano 10 Października Share Napisano 10 Października 2 minuty temu, KP.Taurus napisał: Wiem, te parę drobiazgów zapewne da się zrobić we własnym zakresie w razie pilnej potrzeby. ale gdyby były dostępne w zestawie nawet jako opcja to byłaby dla niektórych z nas wartość dodana. A pytam bo akurat u mnie taki Amusing z pierwszego pudełka leży u mnie w magazynku. Gdyby się dało to dodać do zestawu to super, a jeśli nie to trudno. Rozumiem że wszystko zależy od tego czy klienci na takie dodatki się znajdą. Zalecam zawnioskować do Pani producent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WPR Napisano 10 Października Share Napisano 10 Października Też się zapisuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano 10 Października Autor Share Napisano 10 Października Dziękuję za zainteresowanie, wszyscy zgłoszeni zostali wpisani Co do wnętrza, weźmiemy pod uwagę sugestie i zobaczymy co da się z tym zrobić. Postaram się sprostać waszym oczekiwaniom. Nie mniej priorytetem jest stworzenie podstawowego zestawu. Wszystko wydaje się proste, jak się to piszę czy ogląda na zdjęciach, co innego się zaczyna jak trzeba to zaprojektować i wydrukować. Czas i jeszcze raz czas, a każdy by chciał żeby zestaw czekał na niego jutro w paczkomacie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 10 Października Share Napisano 10 Października (edytowane) 1 godzinę temu, TM48 napisał: Naprawdę nikt nie zrozumiał, że gość zwyczajnie chciał zareklamować swój produkt w cudzym wątku? Zrozumiał, dlatego pokazał go w 3 ujęciach. Wystarczyło wrzucić fotki z podpisem iż posiada podobny model ale w 72-ce i byłoby po kłopocie. Sasini napisała przecież iż nie planuje na razie modelu w tej skali Edytowane 10 Października przez bulik58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sam100 Napisano 11 Października Share Napisano 11 Października Ej ej ej to już zapisy ? To ja też chcę !! Zapisz mnie Sasini na listę chcących konwersję Btw przepuścicie grubego w kolejce na początek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Billo Bill Napisano 11 Października Share Napisano 11 Października Oj ,lista robi się coraz dłuższa , też bardzo proszę o wpisanie mnie na listę osób zainteresowanych zestawem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 11 Października Share Napisano 11 Października 6 godzin temu, Sam100 napisał: Ej ej ej to już zapisy ? To ja też chcę !! Zapisz mnie Sasini na listę chcących konwersję Btw przepuścicie grubego w kolejce na początek ? Jeśli będzie wyglądać jak kobieta w 8 m-cu ciąży 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano 11 Października Autor Share Napisano 11 Października Spokojnie starczy dla wszystkich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sam100 Napisano 11 Października Share Napisano 11 Października 1 godzinę temu, bulik58 napisał: Jeśli będzie wyglądać jak kobieta w 8 m-cu ciąży Ja wyglądam jakbym miał ciąże mamucią......może być ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano 15 Października Autor Share Napisano 15 Października Powoli do przodu. Wyrzutnie względnie zaprojektowane, czekają na druk testowy. Teraz czeka mnie dalszy detal i dopracowanie kształtu całej wieży. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 18 Października Share Napisano 18 Października Petetkowałbym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 20 Października Share Napisano 20 Października W dniu 18.10.2024 o 05:57, Konrad-Ciba napisał: Petetkowałbym. No to zamawiaj czempredzej DAS Werk w promocji teraz jest w małopolskim sklepie w dawnej stolicy Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 20 Października Share Napisano 20 Października 1 godzinę temu, robertmodelarz napisał: No to zamawiaj czempredzej DAS Werk w promocji teraz jest w małopolskim sklepie w dawnej stolicy Polski. W którym ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zamir Napisano 20 Października Share Napisano 20 Października 13 minut temu, _OldMan_ napisał: W którym ??? https://exito.sklep.pl/pl/p/Das-Werk-DW35032-135-Medium-Tank-T-72M/62876 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marfy Napisano 20 Października Share Napisano 20 Października Jak na tą chwilę pokazuje ponad 5 szt. więc trochę zostało. Promocja do 30 października. A jak ktoś chce poszaleć to na zamówienie jest lufa Abera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cag Napisano 20 Października Share Napisano 20 Października W dniu 11.10.2024 o 17:07, Billo Bill napisał: Oj ,lista robi się coraz dłuższa , też bardzo proszę o wpisanie mnie na listę osób zainteresowanych zestawem. Skoro tak wszyscy chętnie ustawiają się w kolejkę to ja też 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano 24 Października Autor Share Napisano 24 Października Podrzucam dalszy progres. Walka z ustawieniem kostek trwa... 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 25 Października Share Napisano 25 Października Superancko to wygląda, , 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasqual Napisano 25 Października Share Napisano 25 Października W dniu 10.10.2024 o 16:08, YK3D napisał: ak dla mnie lepiej rysować te , czego jeszcze nie ma Prosimy zatem 9K31, 9K33 Osa w np. 1/72. Przepraszam off-topic. A w temacie, worek jarzma w tytułowym renderze jest bardziej przekonujący na podstawie dowolnego zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 25 Października Share Napisano 25 Października Czy kształt wieży od czoła jest aby prawidłowy? W sensie czy nie za mało tam z przodu jest tego tzw. "Dolly Parton"? Wieża powinna być od wersji M1 a wygląda trochę jak zwykła Mka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 25 Października Share Napisano 25 Października 2 godziny temu, FAHR napisał: Czy kształt wieży od czoła jest aby prawidłowy? W sensie czy nie za mało tam z przodu jest tego tzw. "Dolly Parton"? Wieża powinna być od wersji M1 a wygląda trochę jak zwykła Mka. Jesteś pewien że nasze 72-ki miały Dolly, w którymś z artykułów o polskich T-72 pamiętam iż ktoś zadał pytanie w tym temacie, odpowiedź była negatywna. Mogę się mylić i dlatego nie będę kruszył kopi z tego powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 25 Października Share Napisano 25 Października Bodaj od 1985 lub 86 miały. Pełnoprawne M1, nie żadne małpie wersje. IMO wieża z Trumpetera 09546 najlepiej trzyma kształt czoła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi