Skocz do zawartości

PT-91 projekt pod druk 3D

Sasini

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm reklama swojego peteka w cudzym wątku tak średno wygląda... No żeby on był jeszcze zdetalowany... Na 1:72 spoko ale w 1:35 to mu dużo brakuje.

Po Konwersji 2PL ustawiam się również w kolejkę po peteka od Sasini 😉 Bo to będzie kolejny hicior z tej marki !!!

• Like 1

6 minut temu, KP.Taurus napisał:

Kapitanie, ależ to to samo https://www.scalemates.com/pl/kits/das-werk-dw35032-t-72m--1396732
Das Werk to tylko przepakowało Amusinga bez wnętrza

Wiem. Ino mi chodziło, że zlituj sie z wnętrzem. To już za mocne będzie. 🥲

A tak na poważnie, to tam jest nie wiele widocznych zmian. Kamera nocna, dodatkowy pulpit działona, pulpit Obry, no i ewentualnie jeszcze radio z interkomem, ale to zależnie od wersji.

Wiem,  te parę drobiazgów zapewne da się zrobić we własnym zakresie w razie pilnej potrzeby. ale gdyby były dostępne w zestawie nawet jako opcja to byłaby dla niektórych z nas wartość dodana.
A pytam bo akurat u mnie taki Amusing z pierwszego pudełka leży u mnie w magazynku.  Gdyby się dało to dodać do zestawu to super, a jeśli nie to trudno. Rozumiem że wszystko zależy od tego czy klienci na takie dodatki się znajdą.

2 minuty temu, KP.Taurus napisał:

Wiem,  te parę drobiazgów zapewne da się zrobić we własnym zakresie w razie pilnej potrzeby. ale gdyby były dostępne w zestawie nawet jako opcja to byłaby dla niektórych z nas wartość dodana.
A pytam bo akurat u mnie taki Amusing z pierwszego pudełka leży u mnie w magazynku.  Gdyby się dało to dodać do zestawu to super, a jeśli nie to trudno. Rozumiem że wszystko zależy od tego czy klienci na takie dodatki się znajdą.

Zalecam zawnioskować do Pani producent. 😉

Dziękuję za zainteresowanie, wszyscy zgłoszeni zostali wpisani :)

Co do wnętrza, weźmiemy pod uwagę sugestie i zobaczymy co da się z tym zrobić. Postaram się sprostać waszym oczekiwaniom. Nie mniej priorytetem jest stworzenie podstawowego zestawu. Wszystko wydaje się proste, jak się to piszę czy ogląda na zdjęciach, co innego się zaczyna jak trzeba to zaprojektować i wydrukować. Czas i jeszcze raz czas, a każdy by chciał żeby zestaw czekał na niego jutro w paczkomacie 😉

• Like 2

1 godzinę temu, TM48 napisał:

Naprawdę nikt nie zrozumiał, że gość zwyczajnie chciał zareklamować swój produkt w cudzym wątku?

Zrozumiał,  dlatego pokazał go w 3 ujęciach.  Wystarczyło wrzucić fotki z podpisem iż posiada podobny model ale w 72-ce i byłoby po kłopocie. Sasini  napisała przecież iż nie planuje na razie modelu w tej skali

Edytowane przez bulik58

6 godzin temu, Sam100 napisał:

Ej ej ej to już zapisy ? To ja też chcę !! :) Zapisz mnie Sasini na listę chcących konwersję :) Btw przepuścicie grubego w kolejce na początek ? :D

Jeśli będzie wyglądać jak kobieta w 8 m-cu ciąży😂

• Haha 1

W dniu 11.10.2024 o 17:07, Billo Bill napisał:

Oj ,lista robi się coraz dłuższa , też bardzo proszę o wpisanie mnie na listę osób zainteresowanych zestawem😀.

Skoro tak wszyscy chętnie ustawiają się w kolejkę to ja też :)

• Thanks 1

W dniu 10.10.2024 o 16:08, YK3D napisał:

ak dla mnie lepiej rysować te , czego jeszcze nie ma 👍

Prosimy zatem 9K31, 9K33 Osa  w np. 1/72. Przepraszam off-topic. A w temacie, worek jarzma w tytułowym renderze jest bardziej przekonujący na podstawie dowolnego zdjęcia.

2 godziny temu, FAHR napisał:

Czy kształt wieży od czoła jest aby prawidłowy? W sensie czy nie za mało tam z przodu jest tego tzw. "Dolly Parton"? Wieża powinna być od wersji M1 a wygląda trochę jak zwykła Mka.

Jesteś pewien że nasze 72-ki miały Dolly, w którymś z artykułów o polskich T-72 pamiętam iż ktoś zadał pytanie w tym temacie, odpowiedź była negatywna. Mogę się mylić i dlatego nie będę kruszył kopi z tego powodu.