Kalor Napisano 27 Lipca Autor Share Napisano 27 Lipca Dorzucam jeszcze chwastów, część liści niestety będzie trzeba przykleić po malowaniu bo nie przetrwają malowania. Rozwiązałem też problem z liśćmi na drzewku, będzie w trakcie kwitnienia, do tego wystarczy grubiej cięty flok. I w ten sposób cała scenka mi się ładnie zgra. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano 7 Sierpnia Autor Share Napisano 7 Sierpnia Poprawiłem i zapodkładowałem ziomków od nowa, poprzednim razem nie rozmieszałem farby porządnie i zalałem detale: Ale tak właściwie to chciałem się pochwalić nową oprawką do lampki którą zrobiłem przy okazji wymiany ledów: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano Sobota o 17:01 Share Napisano Sobota o 17:01 A "liście" na drzewie będziesz malował na mniej oczoje... kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano Sobota o 17:51 Autor Share Napisano Sobota o 17:51 43 minuty temu, Lipstein napisał: A "liście" na drzewie będziesz malował na mniej oczoje... kolor? Jeśli uznać biały za taki to tak. Ewentualnie różowy, nie określiłem jeszcze co to za drzewo będzie. Będzie w trakcie kwitnienia bo nie przemyślałem tego pomysłu do końca na początku, w 1:35 liście są na tyle duże(2-3mm nawet) że muszą być pojedyncze widoczne a papka z gąbki nadaje się na drobnolistne krzaczki albo kwiaty. Coś takiego mniej więcej: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano wczoraj o 12:36 Autor Share Napisano wczoraj o 12:36 Test kolorów i spasowania. Dużo roboty jeszcze mnie z tym czeka, nie każda jej część budzi mój entuzjazm toteż będzie się to wlokło jeszcze długo. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi