Tomasz_Dusza Napisano 30 Października Share Napisano 30 Października Witam Mam takie pytanie. Bo ma być niedługo w sprzedaży polski Su-22 od IBG. tzn. model a konkretnie wypraski będą od Modelsvit. Nigdy nie kleiłem nic od Modelsvit i tutaj moje pytanie czy to sklejalne modele od tej firmy?? Czy warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 30 Października Share Napisano 30 Października Tak trudno poszukać odpowiedzi samemu? Nawet na tym forum? To zresztą dotyczy większości pytań które zadajesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz_Dusza Napisano 30 Października Autor Share Napisano 30 Października Jeśli cię to drażni że pytam to nie czytaj. Jeśli to takie trudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz_Dusza Napisano 30 Października Autor Share Napisano 30 Października Dodam tylko że fora takie jak te są po to aby sobie pomagać. Moge bić się w pierś że ośmieliłem się zapytać nie pierwszy raz, ale sory nie jestem geniuszem netu. Bardzo prosze zrozumieć to. Obiecuje że już nie będe się pytał tylko spróbuje korzystać z wyszukiwarki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 30 Października Share Napisano 30 Października (edytowane) Pytanko przenieś ale faktycznie najpierw sprawdź Modelworkowe Szukaj. Po wpisaniy su-22 modelsvit jest trochę wyników https://modelwork.pl/search/?q=su-22 modelsvit&quick=1&type=forums_topic Edytowane 30 Października przez panmopsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz_Dusza Napisano 30 Października Autor Share Napisano 30 Października OK rozumiem. Obiecuje poprawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 30 Października Share Napisano 30 Października No nie wiem. Tez uważam, że forum jest po to by sobie nawzajem pomagać ale i po to by pogadać o modelarstwie. I ja cenię sobie tę możliwość, bo funkcja jest raczej zamierająca w dobie odhumanizowanych mediów społecznościowych. Forum jeszcze to ma. Rozumiem, że dużo przyjemniej jest zadać pytanie i pogadać bezpośrednio na temat, niż czytać jakieś stare informacje i rozgryzać kontekst. I jeszcze narażać się na na nagrodę złotej łopaty, gdy będzie się miało jakieś pytania :). A jak temat nie zażre, to trudno, brak reakcji będzie mówił sam za siebie. Na jakimś mega aktywnym forum mnożenie tematów być może mogłoby być problemem, ale tu - nie wiem jak może to szkodzić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 30 Października Share Napisano 30 Października Modele Suk ( Su7/17/20/22) Modelsvit są raczej dla zaawansowanych modelarzy ze względu na dużą ilość części i skomplikowana budowę ( bo i same samoloty są skomplikowane). Spasowane raczej ok, tamija czy hasegawa to nie jest ale składa się przyjemnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawbo Napisano 30 Października Share Napisano 30 Października Da się skleić, oczywiście lepszy sklejacz, nie mówią już o modelarzu, sklei to lepiej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 30 Października Share Napisano 30 Października Tak jak już wspominali poprzednicy nie jest to model dla początkujących czy mało zaawansowanych. Sporo czasu trzeba poświęcić na obróbkę części i dobre spasowanie. Jeśli chodzi o odwzorowanie szczegółów i detali to jeden z lepszych modeli, które do tej pory sklejałem. Jeśli masz chęci, dużo cierpliwości i czasu to efekt końcowy na pewno będzie satysfakcjonujący 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz_Dusza Napisano 30 Października Autor Share Napisano 30 Października No spróbuje. A nawet jak coś troche schrzanie to "nie popełnia błędów ten kto nic nie robi". W każdym razie dziękuje za informacje. I tak jak napisałem, postaram się używać wyszukiwarki a pytać w ostateczności. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi