Kowalec222 Napisano 20 Listopada Share Napisano 20 Listopada Witam, Takiego dziwoląga udało się skończyć, zbudowany z zestawu ICM wzbogacony żywicznymi kołami i wydechami, w kokpicie blaszka Edka. Malowany Hatakami, Tamiyą, Panem Hobby i Panem Farbką, brudzony Migami i AKa. Pozdrawiam 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 20 Listopada Share Napisano 20 Listopada Panie, gdzie ty tego kloca trzymasz . Fajny i jeszcze zimowy . 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 20 Listopada Autor Share Napisano 20 Listopada Centropłat zrobiłem demontowalny, także po sesji został rozdzielony i trafił do pudła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 20 Listopada Share Napisano 20 Listopada 27 minut temu, Kowalec222 napisał: Centropłat zrobiłem demontowalny, także po sesji został rozdzielony i trafił do pudła A potem dokładasz końcówki skrzydeł i masz dwa Heinkle . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 20 Listopada Share Napisano 20 Listopada teraz do kompletu przydałby się Gigant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 20 Listopada Autor Share Napisano 20 Listopada 24 minuty temu, barszczo napisał: A potem dokładasz końcówki skrzydeł i masz dwa Heinkle . Dokładnie 6 minut temu, jarek napisał: teraz do kompletu przydałby się Gigant. Tak najlepiej na lotniskowej dioramie o powierzchni pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano Niedziela o 09:56 Share Napisano Niedziela o 09:56 Kurde mam takiego ale solówkę a tu bliźniak ... szacun pięknie wykonany . Podoba się bardzo . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedros Napisano Wtorek o 11:18 Share Napisano Wtorek o 11:18 W dniu 20.11.2024 o 11:52, jarek napisał: teraz do kompletu przydałby się Gigant. Albo Gotha. Już mam wizję dioramy w stoliku kawowym pod szybą do salonu ! Tylko kuźwa mam za mały salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano Wtorek o 11:21 Share Napisano Wtorek o 11:21 Niebanalna konstrukcja. Bardzo ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano Wtorek o 19:40 Share Napisano Wtorek o 19:40 Fajnie pomalowany podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szkodnik Napisano Wtorek o 23:29 Share Napisano Wtorek o 23:29 Super wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi