Kowalec222 Napisano 20 Listopada 2024 Share Napisano 20 Listopada 2024 Witam, Takiego dziwoląga udało się skończyć, zbudowany z zestawu ICM wzbogacony żywicznymi kołami i wydechami, w kokpicie blaszka Edka. Malowany Hatakami, Tamiyą, Panem Hobby i Panem Farbką, brudzony Migami i AKa. Pozdrawiam 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 20 Listopada 2024 Share Napisano 20 Listopada 2024 Panie, gdzie ty tego kloca trzymasz . Fajny i jeszcze zimowy . 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 20 Listopada 2024 Autor Share Napisano 20 Listopada 2024 Centropłat zrobiłem demontowalny, także po sesji został rozdzielony i trafił do pudła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 20 Listopada 2024 Share Napisano 20 Listopada 2024 27 minut temu, Kowalec222 napisał: Centropłat zrobiłem demontowalny, także po sesji został rozdzielony i trafił do pudła A potem dokładasz końcówki skrzydeł i masz dwa Heinkle . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 20 Listopada 2024 Share Napisano 20 Listopada 2024 teraz do kompletu przydałby się Gigant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 20 Listopada 2024 Autor Share Napisano 20 Listopada 2024 24 minuty temu, barszczo napisał: A potem dokładasz końcówki skrzydeł i masz dwa Heinkle . Dokładnie 6 minut temu, jarek napisał: teraz do kompletu przydałby się Gigant. Tak najlepiej na lotniskowej dioramie o powierzchni pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 24 Listopada 2024 Share Napisano 24 Listopada 2024 Kurde mam takiego ale solówkę a tu bliźniak ... szacun pięknie wykonany . Podoba się bardzo . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedros Napisano 26 Listopada 2024 Share Napisano 26 Listopada 2024 W dniu 20.11.2024 o 11:52, jarek napisał: teraz do kompletu przydałby się Gigant. Albo Gotha. Już mam wizję dioramy w stoliku kawowym pod szybą do salonu ! Tylko kuźwa mam za mały salon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 26 Listopada 2024 Share Napisano 26 Listopada 2024 Niebanalna konstrukcja. Bardzo ładny model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 26 Listopada 2024 Share Napisano 26 Listopada 2024 Fajnie pomalowany podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szkodnik Napisano 26 Listopada 2024 Share Napisano 26 Listopada 2024 Super wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzM Napisano 30 Listopada 2024 Share Napisano 30 Listopada 2024 (edytowane) Łapie za oko, a nawet oba ta praca Mam pojedyńczego z ICM w tej skali, jeden z większych w kolekcji, ten to musi być kawał samolotu,,,przy okazji jak coś mogę zapytać. Ja tu niedawno dołączyłem. Jakbym pokazał niemiaszka jakiegoś to swastyka nie będzie problemem?;-) Na FB to juz pare banów miałem....no ale tu my wszyscy temat rozumiemy ... Edytowane 30 Listopada 2024 przez GrzegorzM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witox Napisano 30 Listopada 2024 Share Napisano 30 Listopada 2024 Bardzo fajny ten He 111 Jako bliźniak robi duże wrażenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 30 Listopada 2024 Share Napisano 30 Listopada 2024 3 godziny temu, GrzegorzM napisał: ,,,przy okazji jak coś mogę zapytać. Ja tu niedawno dołączyłem. Jakbym pokazał niemiaszka jakiegoś to swastyka nie będzie problemem?;-) Na FB to juz pare banów miałem....no ale tu my wszyscy temat rozumiemy ... Tu możesz. FB to automatyczny idiota (YT także), więc bywa różnie - na ogół w regulaminie danej grupy stoi „wolno” lub „nie wolno” 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 30 Listopada 2024 Autor Share Napisano 30 Listopada 2024 Dokładnie tak jak kolega Thalgonis napisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi