giberes Posted December 2, 2024 Share Posted December 2, 2024 (edited) Potrzebowałem odpoczynku od Su-35 GWH, który mnie po prostu znużył. Miało być małe, ładne, szybkie w budowie. Wybór padł na tytułowy produkt który, jak się okazało, spełnił oczekiwania. Ulepek powstał szybko, jak na moje standardy. Oczywiście trochę poprawek materii było, m.in. przeryte wszystkie linie podziału, które wyszły za grube jak na tę skalę i nie jestem z nich zadowolony. Za ciemny wyszedł też łosz. Instrukcja miesza malowanie dwóch egzemplarzy i w zasadzie nie dałem się nabrać na jej zmyłki z wyjątkiem zbyt ciemnych osłon anten, dla tego numeru powinny być jaśniejsze, ale zostawiłem już tak, jak jest. Ogólnie jestem umiarkowanie zadowolony. Pewnie nie robiłbym galerii, bo nie ma się czym chwalić, ale nie widziałem jeszcze tego ustrojstwa na forum, więc trudno, krytykujcie. I dla porównania fotka z większym bratem Edited December 2, 2024 by giberes 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted December 2, 2024 Share Posted December 2, 2024 Model bardzo ładny Ale czy na pewno to 1/72? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
giberes Posted December 2, 2024 Author Share Posted December 2, 2024 29 minut temu, abtb napisał: Ale czy na pewno to 1/72? Koledze za czujność 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barszczo Posted December 2, 2024 Share Posted December 2, 2024 Fajna ciekawostka, podoba się . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milczacy Posted December 2, 2024 Share Posted December 2, 2024 Mi się bardzo podoba 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted December 2, 2024 Share Posted December 2, 2024 3 godziny temu, giberes napisał: za czujność Czuję się zaproszony 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts