giberes Napisano 2 Grudnia Share Napisano 2 Grudnia (edytowane) Potrzebowałem odpoczynku od Su-35 GWH, który mnie po prostu znużył. Miało być małe, ładne, szybkie w budowie. Wybór padł na tytułowy produkt który, jak się okazało, spełnił oczekiwania. Ulepek powstał szybko, jak na moje standardy. Oczywiście trochę poprawek materii było, m.in. przeryte wszystkie linie podziału, które wyszły za grube jak na tę skalę i nie jestem z nich zadowolony. Za ciemny wyszedł też łosz. Instrukcja miesza malowanie dwóch egzemplarzy i w zasadzie nie dałem się nabrać na jej zmyłki z wyjątkiem zbyt ciemnych osłon anten, dla tego numeru powinny być jaśniejsze, ale zostawiłem już tak, jak jest. Ogólnie jestem umiarkowanie zadowolony. Pewnie nie robiłbym galerii, bo nie ma się czym chwalić, ale nie widziałem jeszcze tego ustrojstwa na forum, więc trudno, krytykujcie. I dla porównania fotka z większym bratem Edytowane 2 Grudnia przez giberes 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 2 Grudnia Share Napisano 2 Grudnia Model bardzo ładny Ale czy na pewno to 1/72? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 2 Grudnia Autor Share Napisano 2 Grudnia 29 minut temu, abtb napisał: Ale czy na pewno to 1/72? Koledze za czujność 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 Grudnia Share Napisano 2 Grudnia Fajna ciekawostka, podoba się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 2 Grudnia Share Napisano 2 Grudnia Mi się bardzo podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 2 Grudnia Share Napisano 2 Grudnia 3 godziny temu, giberes napisał: za czujność Czuję się zaproszony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi