pmroczko Napisano Czwartek o 23:08 Share Napisano Czwartek o 23:08 (edytowane) Dzień dobry! Taki mały żarcik - oto co z córką wykręciliśmy na konkurs szkolny: Wykorzystane materiały to plastikowa część od suszarki do prania na podstawę, oklejona gazetkami reklamowymi i chusteczkami higienicznymi, budynek z kartonu po butach oklejonego folią samoprzylepną drewnopodobną. Figurki z tektury z głowami i rękami z gliny schnącej na powietrzu malowane farbami Citadel. Już na zapas życzę wszystkim wesołych Świąt i pozdrawiam serdecznie! Paweł Edytowane Czwartek o 23:09 przez pmroczko problem z obrazkiem 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano Czwartek o 23:33 Share Napisano Czwartek o 23:33 świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano Piątek o 17:42 Autor Share Napisano Piątek o 17:42 Wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano Piątek o 20:56 Share Napisano Piątek o 20:56 Ja rozumiem, że ma to wyglądać na samodzielną pracę dziecka (znane z autopsji), ale stać Cię na więcej! PS. Jaką ocenę dostałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano Piątek o 21:17 Autor Share Napisano Piątek o 21:17 Cześć! Dzięki za komentarz! Gdybym to robił według moich standardów, to skala by pewnie była 1:35 a wykonanie zajęło by pewnie pół roku... Ale to był inny projekt. Po pierwsze starałem się dać chociaż trochę przestrzeni na twórczy wkład dziecku, po drugie miałem krótki deadline (jakieś dwa tygodnie). Także mogę powiedzieć, że teoretycznie stać mnie na więcej, w danych warunkach brzegowych - jednak dałem z siebie wszystko :-). Co do oceny/miejsca w konkursie - trzeba zaczekać do przyszłego tygodnia. Dam jeszcze znać. Ale przy okazji mogę powiedzieć, że jest to cenne doświadczenie jeśli chodzi o rzeźbienie twarzy od podstaw (muszę napisać do Bravo, do rubryki "Mój pierwszy raz", hłe, hłe...). Mogę Wam też powiedzieć, że w 1:10 malowanie oczu jest już proste Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano Piątek o 23:11 Share Napisano Piątek o 23:11 Świetny projekt, na czasie. New tools, new decals. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano wczoraj o 09:34 Share Napisano wczoraj o 09:34 W dniu 13.12.2024 o 00:08, pmroczko napisał: Taki mały żarcik - oto co z córką wykręciliśmy na konkurs szkolny: Trzeba było wystawić ją w Konkursie Szopek Krakowskich w kategorii rodzinne Pomysł i wykonanie fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin70 Napisano 18 godzin temu Share Napisano 18 godzin temu Ciekawa koncepcja i wykonanie. Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi